Photos: Η απονομή του τίτλου στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε στις Εγκαταστάσεις του 5×5 του Χρήστου Σαμαρά η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού Ξάνθης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης(Θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα δόθηκαν έπαινοι και στα άλλα δύο τμήματα, Προπαιδικό και Τζούνιορ για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Την απονομή πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, τον Πρόεδρο Γιώργο Πανίδη και τα μέλη της διοίκησης Γιάννης Δαλακούρας, Αντώνης Κουτσουρλής και Χρύσανθος Ζουρνατζίδης που έκαναν τις απονομές.

Την κούπα πήρε η πρωταθλήτρια ομάδα του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης και οι προπονητές της ομάδας Χρήστος Σαμαράς και Σάκης Καρασερίδης.

Ενώ πήραν επαίνους για την συμμετοχή τους τα τμήματα Τζούνιορ και ο προπονητής Γιάννης Δημητριάδης, και το προπαιδικό τμήμα και ο προπονητής Μπα΄μπης Κορωνίδης. Όπως φυσικά και στον προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίες και εκ των κορυφαίων στο είδος Μανώλη Μουστάκη, που βλέπετε και στις φωτογραφίες κάτω με τους τερματοφύλακες τις Ακαδημίας.

Το ThrakiSportS ήταν εκεί και μέσα από το παρακάτω φωτορεπορτάζ σας παρουσιάζει στιγμές από την απονομή…