Έμπρακτη στήριξη στον Εθνικό με αγορά διαρκείας απο τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως!

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο νέος πρόεδρος του τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Γεωργιάδης, που επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Ο μητροπολίτης, γνωστός για την αγάπη του στο άθλημα του βόλεϊ αλλά και την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δέχτηκε με μεγάλη χαρά την επίσκεψη αντιπροσωπείας του νέου ΤΑΑ του ΜΓΣ Εθνικός, και φυσικά το νέο πρόεδρο του τμήματος Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο Μητροπολίτης άκουσε τις σκέψεις και τους στόχους της νέας προσπάθειας της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού δια στόματος  Γεωργιάδη, ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος του ΤΑΑ και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Στέλλας Καζακίδου.

Παράλληλα , έγινε κάτοχος κάρτας διαρκείας “gold” καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, συμβάλλοντας έμπρακτα στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας και αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τον δούμε παρόντα τη νέα περίοδο και στις εξέδρες του “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Ο σεβασμιότατος εξέφρασε προς τους ανθρώπους της νέας διοίκησης τις ευχές του για καλή επιτυχία στο έργο τους, υποσχόμενος στήριξη με τις δυνάμεις που διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Άνθιμος βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των αθλητών του βόλεϊ από τα τμήμα υποδομής του Εθνικού, ενώ ο ίδιος είναι επίτιμο μέλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης