Θέλει Πατσατζόγλου στον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης!

Την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της Ξάνθης Βασίλη Πατσατζόγλου είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στον Πανιώνιο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στα σκαριά να υπάρξει ραντεβού των διοικούντων τον Πανιώνιο με την πλευρά του 21χρονου μεσοαμυντικού του Ηρακλή Ψαχνών, που διακρίθηκε στο πρωτάθλημα παρόλο ότι η ομάδα του υποβιβάστηκε και πέρυσι ήταν συμπαίκτης με τον θείο του και γνωστό μας από την μεγα΄λη του πορέια Χρήστο Πατσατζόγλου που ακόμα συνεχίζει…

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης έχει καλή άποψη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και φέρεται να έχει πάρει πάνω του την περίπτωσή του. Ο Πατσατζόγλου μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Κατά τ’ άλλα, το κουβάρι στο μεταγραφικό παζάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται ύστερα από τη μεθαυριανή γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη, αλλά κυρίως μετά την επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη από την Αλεξανδρούπολη, η οποία προσδιορίζεται για τις 26 του μήνα. Αλλωστε, τρεις ημέρες αργότερα στις 29 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού εν όψει της νέας σεζόν.