Στον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Κυριακίδης!

Στο Αγρίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κυριακίδης, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, αν και ακουγόταν ότι θα συνεχίσει στη Βέροια του Ζήση Βρύζα.

Ο 28χρονος  τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τη Skoda Ξάνθη, όπως γράφει το allsportsagrinio, βρέθηκε την Τρίτη στο Αγρίνιο και στο αθλητικό κέντρο του Παναιτωλικό EMILEON μαζί με τον μάνατζερ του Ίλια Ίβιτς και συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου.

Έτσι, ο Κυριακίδης από τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Παναιτωλικού στη θέση του Ράφαελ Μπρακάλι που θα αποτελέσει παρελθόν, αφού ψαχνει για ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης επί μια διετία, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πολύ καλής πορεία της τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα με 34 συμμετοχές , 27 στο πρωτάθλημα και 7 στο κύπελλο. Ο Κυριακίδης εκτός από την Ξάνθη έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στον Παναιτωλικό. Με πολύ δουλειά θέλω να συμβάλω στην κοινή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».