Διήμερη… περιοδεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στον Έβρο!

Την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα θα επισκεφτεί το προσεχές σαββατοκύριακο (20 & 21 Ιουνίου) αντιπροσωπεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, με σκοπό να γίνουν εγγραφές νέων μελών αλλά και ανταλλαγή απόψεων.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Ιουνίου τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στις 12:00 θα βρεθούν στο ξενοδοχείο Egnatia Grecotel στην Αλεξανδρούπολη και την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 11:30 στο Hotel Vienni στην Ορεστιάδα(Θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Η αντιπροσωπεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα αποτελείται από τον βετεράνο τερματοφύλακα Τάκη Οικονομόπουλο και τον επίσης βετεράνο τερματοφύλακα και αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωσταντίνου, αλλά και τον Θάνο Χονδροθήμο.

Το Δελτίο Τύπου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για την επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη:

«ΠΑΟ παντού! ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκή Συμμαχία σας προσκαλούν στην Αλεξανδρούπολη στην αίθουσα «Τέμενος» του ξενοδοχείου Εgnatia Grecotel, το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι.

 Ο Αντιπρόεδρος της Π.Σ. Τάκης Οικονομόπουλος, ο Ταμίας της Π.Σ. Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Υπεύθυνος της Π.Σ. Θάνος Χονδροδήμος  σας περιμένουν για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, από τις εγγραφές μελών και τα προνόμιά τους μέχρι και την ανταλλαγή απόψεων… Παναθηναϊκού περιεχομένου».