ΕΠΣ Έβρου: Υποβιβάστηκε το Αραράτ… αγωνία για Ορμένιο και Δόξα Δόξης!

Καταιγιστικός ο Ακρίτας Ορμενίου στον τελευταίο αγώνα των μπαράζ παραμονής στη Β’ κατηγορία, δεν άφησε σε κανενα σημείο του αγώνα την Ένωση Αρμενίων Αραράτ να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του, την νίκησε με 5-2 και περιμένει από βδομάδα την απόφαση της έφεσης για τον αν αυτός ή Δόξα Δόξης θα παραμείνουν στηn κατηγορία. Υποβιβάστηκε το Αραράτ στη νέα Γ’ κατηγορία της ένωσης.

Στο γήπεδο του Σουφλίου “Δημήτρης Μπακιρτζής” ο Ακρίτας Ορμενίου συνέντριψε με 5-2 την Ένωση Αρμενίων Αραράτ, αφού προηγήθηκε με 4-0 από το πρώτο ημίχρονο (4′, 37′ Ζελιος, 12′ ,18′ Δημάκης). Το Αραράτ μείωσε σε 4-2 (63′, 80′ Ο. Μιχαηλίδης), αλλά στο 81′ ο Γκιολές με τη σέντρα αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του Αραράτ και σκόραρε με εκπληκτικό σουτ από το κέντρο του γηπέδου διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 για τον Ακρίτα.

Πλεον μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση Αρμενίων Αραράτ υποβιβάστηκε κατευθείαν στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, ενώ πιθανότατα την Τρίτη (16/6) θα εκδικαστεί η ένσταση του Ακρίτα Ορμενίου για πλαστοπροσωπία παίκτη από την πλευρά της Δόξας Δόξης στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αν η ένσταση γίνει δεκτή από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου η κατάσταση θα ανατραπεί και θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0 το Ορμένιο και το εισιτήριο παραμονής, αλλιώς θα παραμείνει στην κατηγορία η Δόξα Δόξης.

Ακρίτας Ορμενίου: Βασιλειάδης, Δημητριάδης, Παπιμιτσούδης, Φίλτζης, Ρουσίδης, Θεοχαρίδης, Θεοδοσίου, Βασιλειάδης, Δημάκης, Ζέλιος, Γκιολές

Ένωση Αραράτ: Νταβιντιαν, Σμιλανης, Παλαμίδας, Ο. Μιχαηλίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Φρατζανάς, Αλεξίδης, Μαργαρίτης, Ελμαζούδης,  Χατζόπουλος, Α. Μιχαηλίδης

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή περιμένοντας την εκδίκαση της έφεσης έχει ως εξής:

1. Δόξα Δόξης 4 (2) 2-1
——————————-
2. Ακρίτας Ορμενίου 3 (2) 6-4
3. Ενωση Αρμενίων Αραράτ 1 (2) 2-5