Χάβος και Μάντζιος “παίζουν” για αντικαταστάτες του Νιόπλια στον Ατρόμητο

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος, με Μάκη Χάβο και Άκη Μάντζιο να είναι στα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν στη θέση του Νίκου Νιόπλια.

Στη συνάντηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/6) ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Νίκο Νιόπλια διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Φαβορί για να τον διαδεχτεί είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου που το βραδυ της Παρασκευής ξεκαθάρισε πως δεν θα μείνει στη Κέρκυρα παρά το γεγονός πως είχε ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια πριν μερικούς μήνες.  Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Γρηγορίου τα έχει βρει σε όλα με τον Ατρόμητο, κάτι που τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση και να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Το όνομα του Μάκη Χάβος, επίσης έχει πολλές συμπάθειες στο Περιστέρι, στο οποίο αρκετοί τον ήθελαν και μετά τη φυγή του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού τότε δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί πως παίζει και το σενάριο του Άκη Μάντζιου, για τον οποίο επίσης υπάρχει καλή άποψη στους ιθύνοντες του Ατρομήτου και το όνομα του έπαιζε μετά τη φυγή του Παράσχου, αλλά τον προλαβαν οι Σα Πίντο και Νιόπλιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την Παρασκευή:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα με τον 50χρονο προπονητή, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, και συζήτησε μαζί του σε άριστο κλίμα τόσο για τον απολογισμό στο διάστημα της θητείας του όσο και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν αλλά διαπιστώθηκε διαφορά απόψεων. Ο Νίκος Νιόπλιας επέδειξε ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταποκρίθηκε στην αποστολή που του ανατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr o Νίκος Νιόπλιας τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είχαμε μια άψογη συνεργασία και η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συνεργάστηκα και βέβαια τους παίκτες γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα είχαμε πετύχει τον στόχο μας. Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό μου».