Προς παραμονή ο Κάσες στον Πανθρακικό!

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες θα είναι όπως όλα δείχνουν η μία από τις δύο ανανεώσεις που έχει δικαίωμα να κάνει ο Πανθρακικός, μετά τη μη αδειοδότησή του. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό είναι σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στην ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θέμα του 28χρονου Ισπανού βαδίζει στον σωστό δρόμο και σημαντικό ρόλο δεδομένα έχει παίξει η συγγένεια που έχει με τον προπονητή των «κροκόδειλων», Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Μάλιστα οι δύο άνδρες βρέθηκαν επί ισπανικού εδάφους και γευμάτισαν μαζί συζητώντας μεταξύ άλλων και για το αν θα συνεργαστούν για την επόμενη σεζόν.

Ο Κάσες, άλλωστε, θεωρείται ένας από τους παίκτες – κλειδιά στον Πανθρακικό και ο Ρόκα επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Η μόνη δυσκολία που υπάρχει είναι ότι ο Ισπανός χαφ έχει προτάσεις επίσης από ομάδες της χώρας του λοπου έχει ένα καλό όνομα, τις οποίες και αξιολογεί αφού πάντα η επιστροφή στην Ισπανία και στην οικογένειά του δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο.

Σε ό,τι αφορά τον Ρομέου, ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του στην πατρίδα του εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει εκεί μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.