Συνεχίζει στη Δόξα Δράμας ο πρώην “κομοτηναίος” Σάκης Στόικος!

Νέο συμβόλαιο ως το 2017 υπέγραψε στη Δόξα ο προ εξαετίας παιχτης του Πανθρακικού Σάκης Στόικος, ο οποίος θα συνεχίσει και για τα επόμενα δύο χρόνια στη Δράμα.

Αφού πέρασε από Πανθρακικό, Ηρακλή, Φωκικό και Εθνικό Σιδηροκάστρου, ο Στόικος κατέληξε στον σύλλογο της Δράμας, αποτελώντας τότε προσωπική επιλογή του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ενώ και φέτος εντυπωσίασε και πάλι με τις επιδόσεις του, τον Ανδρέα Παντζιαρά που εισηγήθηκε και την παραμονή του.

Μιλώντας ο ίδιος στην SportDrama για την επέκταση της συνεργασίας του με τη Δόξα σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Είχα αποφασίσει να μείνω πέρσι, τότε που ήταν όλα δύσκολα και αβέβαια. Είχαμε πει ότι θα μείνουμε και θα συνεχίσουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί στα πόδια της. Όλα πήγαν καλά και το καταφέραμε αυτό που θέλαμε και μάλιστα πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα μας στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέχρι το τέλος.

Ήταν ένα χρονικό διάστημα με πολλές συγκινήσεις και ανάμικτα συναισθήματα. Σκαμπανεβάσματα μεταξύ χαράς όταν η ομάδα κέρδιζε αγωνιστικά την παραμονή της στην φούτμπολ λίγκα και λύπης όταν λίγο καιρό μετά μαθαίναμε ότι θα συνεχίσουμε στην τρίτη κατηγορία. Ευτυχώς η προσπάθεια που κάναμε για να αποφύγουμε τα χειρότερα είχε αποτέλεσμα.

Τώρα σειρά έχει η επιστροφή εκεί που πραγματικά ανήκει η Δόξα. Και η επιστροφή αυτή πιστεύω ότι θα ξεκινήσει φέτος. Θα ήθελα λοιπόν να είμαι και εγώ, ξανά, μέρος αυτής της ομαδικής προσπάθειας παικτών και διοίκησης και αυτός είναι ο λόγος που με οδήγησε στην απόφαση να παραμείνω στην Δόξα. Πρόθεση μου είναι να μείνω για τα επόμενα δύο χρόνια και αυτό συμφωνήσαμε με την διοίκηση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».