Έντονο ενδιαφέρον και από την Τουρκία για τον Γούτα, επιμένουν Ολλανδοί αλλά και Γερμανοί!

Στο δεδομένο ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον Δημήτρη Γούτα αλλά και γερμανικών ομάδων  όπως της Βέρντερ Βρέμης αλλά και της Στουτγκάρδης που έχει προστεθεί τις τελευταίες ημέρες, έχουμε τις τελευταίες ώρες και ένα εντονότατο φλερτ από την Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο ThrakiSportS.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο του… πλειστηριασμού στον οποίο φέρεται να έχει βγάλει τον παίκτη η ομάδα της Skoda Ξάνθη, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται εντονότατη κινητικότητα από μεγάλη τουρκική ομάδα που έχει εκφράσει την πρόθεση να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η αξία του παίκτη έχει φτάσει πλέον σε επταψήφιο νούμερο ευρώ και ο Χρήστος Πανόπουλος  ως καλός πωλητής, θέλει να εκμεταλευτεί την χρηματιστηριακή αξία του παίκτη επιμένοντας να λάβει ένα ποσό ακόμα γύρω στο εκατομμύριο για να παραχωρήσει τα δικαιώματά του.

Δεν έχει διαρρεύσει ποια ομάδα από την Τουρκία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γούτα. Γεγονός είναι πάντως ότι αρκετές τουρκικές ομάδες έχουν στρέψει τα σκάνερ τους στην ελληνική αγορά, ψάχνοντας για ευκαιρίες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η Γαλατάσαράι έχει ως προπονητή έναν Θρακιώτη με αρκετές άκρες στην περιοχή. Κυρίως όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε Βίτορ Περέιρα είχε κατασκοπεύσει πολλές φορές, ακόμα και στην Ξάνθη, το Γούτα. Είναι δεδομένη η εκτίμησή του και είχε εισηγηθεί την απόκτησή του όταν ήταν ακόμη στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, είχε γραφτεί ότι ο Γούτας έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που δεν βρεθεί καλύτερη προσφορά από το εξωτερικό για να πάει. Λέτε τώρα που αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό και έκλεισε στην Φενερμπαχτσέ, να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του από την Skoda Ξάνθη;