Ο απολογισμός του 1ου τουρνουά “Ευστάθιος Τοροσίδης”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πετεινού το πρώτο τουρνουά ακαδημιών «Ευστάθιος Τοροσίδης». Στο τουρνουά μετείχαν 7 ομάδες με τα παιδιά που αγωνίστηκαν και ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους να ξεπερνούν τα 190.

Μάλιστα η διοίκηση του Άρη Πετεινού εξέδωσε και ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ”

Η διοργάνωση του 1ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου ήταν ιδιαίτερα επιτυχής τόσο οργανωτικά όσο και από πλευράς συμμετοχής. Το γήπεδο του Πετεινού κατακλύστηκε από 190 μικρούς ποδοσφαιριστές με τη συμμετοχή 7 ομάδων με 12 τμήματα συνολικά. Εξίσου σημαντική ήταν και η παρουσία των γονέων.

Ευχαριστούμε της ΕΠΣ Ξάνθης για την συνδρομή της με τους διαιτητές και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετεινού για την προμήθεια τραπεζοκαθισμάτων.

Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους δικούς μας ανθρώπους για τις αμέτρητες ώρες που αφιέρωσαν στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Τους Δελή Αθανάσιο και Βασίλη Νικολόπουλο, τον Χρήστο Κατσαρό και Παναγιώτη Αρχοντόπουλο. Επιπλέον, τους εθελοντές γονείς της ακαδημίας και τους προπονητές μας. Η συμμετοχή όλων είναι αυτή που κάνει το Σύλλογό μας μια μεγάλη οικογένεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο