Ξεκίνησε η προπώληση των νέων καρτών διαρκείας του Εθνικού! Οι αλλαγές και οι τιμές…

Την έναρξη προπώλησης των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2015-2016 που ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα συμπληρώσει 40 χρόνια στην Volley League, ανακοίνωσε το νέο ΤΑΑ της ομάδας.

“Στη χρονιά ορόσημο, καλούμε τους φίλους του συλλόγου και του αθλήματος να σταθούν στο πλάι μας για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η νέα διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός, που καλεί τους κατόχους διαρκείας της περσινής σεζόν αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους να κλείσουν από τώρα τις θέσεις τους στις εξέδρες, υποσχόμενη νέες χαρές και συγκινήσεις.

Δυο θα είναι οι βασικές αλλαγές τη νέα σεζόν:

Οι gold κάρτες για την εξέδρα εντός του γηπέδου θα έχουν μειωμένη τιμή, και θα διατίθενται 120 ευρώ από τα 150 της περασμένης περιόδου. Οι κάτοχοί τους θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν, πρωταθλήματος, play off, Ευρώπης και όλων των υπόλοιπων εγχώριων διοργανώσεων (δηλαδή Κυπέλλου και League Cup). Διευκρινίζεται ότι κάθε εισιτήριο διαρκείας θα επιτρέπει την είσοδο μόνο στον φέροντα την αντίστοιχη κάρτα και οι θέσεις είναι αυστηρά προσωπικές και μοναδικές για κάθε εισιτήριο.

Επίσης, επανέρχονται οι μπλε κάρτες, για τη μεγάλη κερκίδα, που περιλαμβάνουν τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα τιμώνται στα 60 ευρώ. Σε αυτές δεν περιλαμβάνονται πλέι οφ, δεν περιλαμβάνεται  κύπελλο και λιγκ καπ, δεν περιλαμβάνονται ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δυνατότητα να εξασφαλίσει κάποιος μόνιμη θέση στην μεγάλη κερκίδα σε όλα όμως τα ματς δεν υπάρχει με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, προφανώς όμως οι κάτοχοι των μπλε καρτών διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην απόκτηση εισιτηρίων για τους αγώνες που δεν τους καλύπτει το διαρκείας τους.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου (Πλατεία Πολυτεχνείου, Ωρες: 10.30-13.00 και 19.00-21.00) και στο τηλέφωνο 25510-28761.