Για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη διεθνής κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θάλασσας

Κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θάλασσας θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι στην πόλη της Αλεξανδρούπολης με διοργανωτή τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης διοργανώνει στις 25 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 τον 1ο Διεθνή Θερινό Κολυμβητικό αγώνα με την επωνυμία «Yasu Αλεξανδρούπολη 2015».

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες Έλληνες και ξένοι που έχουν συμπληρώσει το 9ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το απαραίτητο έντυπο αίτησης και αποποίησης ευθύνης.

Παιδιά έως 18 ετών χρειάζονται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 25 Ιουλίου 2015
Ώρα 10:00 π.μ. (09.00 π.μ. Εγγραφές – Ενημέρωση Αθλητών – Προθέρμανση)
1000μ. εκκίνηση στις 10.00
2500μ. & 5000μ. εκκίνηση στις 11.00

ΤΟΠΟΣ : Στο χώρο μπροστά από την πλαζ της Αγίας Παρασκευής στο beach bar Yasu στο wetspot watersports.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να είναι υγιείς, κάτι το οποίο πιστοποιείται προσκομίζοντας στους διοργανωτές την ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής με δική τους ευθύνη καθώς και ιατρική βεβαίωση. Οι ανήλικοι αθλητές θα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους όπως και ιατρική βεβαίωση, ενώ κολυμβητές μπορούν επιπλέον να φέρουν και φωτοτυπία του δελτίου κολυμβητικής ιδιότητάς τους, τα οποία θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου tasoswimmer1981@hotmail.com έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 μαζί με φωτοτυπία της κατάθεσης της τράπεζας και την απόσταση που θα κολυμπήσουν, αλλά και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα στην θέση Εκκίνησης & τερματισμού πρωτότυπα (στο χώρο μπροστά από την πλαζ του της Αγίας Παρασκευής στο beach bar Yasu και στο wetspot watersports).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944589677 Καλλιτσάρης Αναστάσιος.

Σημείωση: Δεν καλύπτονται έξοδα διαμονής την προηγούμενη ή την επομένη του αγώνα, ενώ δεν απαιτούνται συνοδοί των αθλητών. Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανακοινωθούν επίσημα από την ιστοσελίδα www.oftha.gr.

Οι αθλητές της τελευταίας κατηγορίας (άνω των 60) και μόνον αυτοί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν βοηθητικά μέσα όπως πέδιλα ή αναπνευστήρα και μάσκα.