ΕΠΣ Έβρου: Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή στη Β’ Κατηγορία

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μπαράζ για την παραμονή στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου, καθώς από την επόμενη σεζόν θα συσταθεί και πάλι Γ’ Κατηγορία.

Στο σημαντικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Σουφλί, Αραράτ και Δόξα Δόξης έμειναν στο 0-0 και όλα θα κριθούν στο τελευταίο αγώνα ανάμεσα σε Αραρατ και τον Ακρίτα Ορμενίου.

θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ορεστιάδα, η Δόξα Δόξης επιβλήθηκε του Ακρίτα Ορμενίου με 2-1.

Πλέον στον εναπομείναν παιχνίδι την άλλη Κυριακή (14/5, Ωρα 17:30), ανάμεσα σε Ένωση Αρμενίων Αραρατ και Ακρίτα Ορμενίου που θα πραγματοποιηθεί πάλι στο γήπεδο Σουφλίου “Δημήτρης Μπακιρτζής”, το Αραρατ θέλει νίκη με δυο γκολ διαφορά επί του αδιάφορου και ήδη υποβιβασμένου Ορμενίου, ώστε έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Δόξα, να πάρει αυτο το εισιτήριο παραμονής στην Β΄ΕΠΣ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει στην Β’ Κατηγορία η Δόξα Δόξης καθώς από τις τρεις ομάδες που αγωνίζονται στα μπαράζ, μόνο μία θα παραμείνει στην Β’ Κατηγορία ενώ οι άλλες δύο θα υποβιβαστούν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δόξα Δόξης 4 (2) 2-1
————————-
2. Αραράτ 1 (1) 0-0
3. Ακρίτας Ορμενίου 0 (1) 1-2