ΕΠΣ Ξάνθης: Γεύμα με βραβεύσεις προς τιμήν των διαιτητών από την Ένωση και την Επιτροπή Διαιτησίας!

Με γεύμα θα αποχαιρετήσουν την ποδοσφαιρική σαιζόν που ολοκληρώθηκε οι διαιτητές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ξάνθης, το γεύμα θα παραθέσουν η διοίκηση της Ένωσης μαζί με την Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ θα υπάρχουν και βραβεύσεις διαιτητών για την προσφορά τους.

Την Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 21:00 είναι προγραμματισμένο το γεύμα που θα παραθέσει η ΕΠΣ Ξάνθης μαζί με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης προς τιμήν των διαιτητών της. Το γεύμα θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «Τα Φαναράκια», ενώ θα υπάρχουν βραβεύσεις τόσο εν ενεργεία όσο και βετεράνων διαιτητών για την προσφορά τους στον χώρο. Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης θα τιμηθούν οι: Παναγιώτης Δέλλιος, Βασίλης Ουζουνίδης, Λευτέρης Κοριάνογλου, Βαγγέλης Κιοτζένης, Χασάν Κουλά, Χρήστος Γκράνας, Απόστολος Χρυσέλης, Τάσος Χατζημωυσιάδης, Ιλιάς Εμπλιούκ, Νίκος Αλεξανδρίδης, Αθανάσιος Βασίλας, Ιρφάν Οτουζμπίρ, Άγγελος Κοτινούδης, Γιώργος Καμαράκης, Γιώργος Πατηνιώτης, Χριστόδουλος Μπουραζάνης, Αθανάσιος Βέλλιος και Στέφανος Δρασκέλης.

Επίσης θα τιμηθούν και διαιτητές που διακρίθηκαν στο τοπικό και παιδικό πρωτάθλημα, δίνοντας τους έτσι μια επιβράβευση για την καλή τους παρουσία και την συνεχή τους βελτίωση.