ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχαιρέτησε την ενεργό δράση ο Κοριάνογλου αλλά…

Σαν «βόμβα» έσκασε στην Επιτροπή Διαιτησίας Ξάνθης η απόφαση του Λευτέρη Κοριάνογλου να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και την διαιτησία. Μάλιστα πρόθεση του ήταν το παιχνίδι της ΑΕ Ξάνθης με την Ακαδημία Βιστωνίδας να είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα σφύριζε.

Ο ίδιος έσπευσε να το ανακοινώσει και μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, αναφέροντας τα παρακάτω: «Μετά από 15 χρόνια ενασχόλησης μου με τη διαιτησία, ήρθε το τελευταίο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που έκανα πολλούς φίλους και το ότι πάντα προσπαθούσα για το 50-50. Τέλος θέλω να ευχηθώ στον κ. Πανίδη, καλή δύναμη στη προσπάθεια του να καλυτερέψει την εικόνα του Ξανθιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Όπως πληροφορούμαστε πάντως τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης όσο και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, μετά την γνωστοποίηση της είδησης έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, ώστε να τον μεταπείσουν. Το αν θα τα καταφέρουν θα το δείξει ο χρόνος, ωστόσο αρκετοί άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης παραξενεύτηκαν με αυτή την είδηση, καθώς είναι σπάνιο διαιτητές που δεν τους πήραν δα και τα χρόνια, να αποφασίζουν να αποχωρούν από τον χώρο.

Πάντως η απόφαση που πάρθηκε από τον ίδιο έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, επιθυμία του Κοριάνογλου ήταν στο τελευταίο παιχνίδι του ως πρώτος διαιτητής το παρών να δώσει και ο γιος του Κωσταντίνος.