Πρόταση να αντιμετωπίσουν με… συναυλία του Ρέμου τα οικονομικά τους προβλήματα οι ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης

Μέσα από συναυλία του… Αντώνη Ρέμου θα γίνει προσπάθεια να επιλυθούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης!

H αξιοσημείωτη πρόταση για διεξαγωγή συναυλίας με τον Αντώνη Ρέμο στο γήπεδο του ΑΟΞ για την ενίσχυση των σωματείων τέθηκε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Ξάνθης, το βράδυ της Κυριακής, στο Σαλέ των Πηγαδίων.

Σκοπός είναι να μπορέσει να καλυφθεί με αυτό τον τρόπο η παρουσία των γιατρών σε κάθε παιχνίδι χωρίς οικονομική επιβάρυνση των ομάδων. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει και οι ίδιες οι ομάδες να… «τρέξουν», μια και η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη ήταν το κάθε σωματείο να πάρει από 50 εισιτήρια των 15 ευρώ, και να είναι υπεύθυνο για την πώληση τους.

Με αυτό το κριτήριο θα μαζευόταν πολύ εύκολα τα έξοδα της συναυλίας και από εκεί και πέρα ό,τι εξτρά καταφέρει να συγκεντρωθεί, θα πάει στις ομάδες, αλλά και στην κάλυψη των ιατρών που θα βρίσκονται στα γήπεδα της ΕΠΣ.

Για να συμβεί πάντως αυτό, ο πρόεδρος της Ένωσης έδωσε χρονικό περιθώριο στους προέδρους των σωματείων μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (5 Ιουνίου) να αποφασίσουν αν θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο, διαφορετικά θα επιβαρυνθούν οι ίδιοι οικονομικά για την παρουσία των γιατρών, που υπενθυμίζεται ότι από τη νέα σαιζόν θα είναι υποχρεωτική.