ΕΠΣ Ξάνθης: Διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή Ζυγού! Παραμένει ο Δημητριάδης

Την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο προχώρησαν Ηρακλής Νέου Ζυγού και Γιάννης Δημητριάδης, μετά την απόλυτα πετυχημένη σαιζόν για την ομάδα του Ζυγού και την σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πέρα όμως από το θέμα του προπονητή στην ομάδα του Ζυγού «τρέχουν» και με άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με το διοικητικό σκέλος του συλλόγου. Ήδη έχει αποφασιστεί πως μέσα στον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, υπάρχει πρόθεση να παραμείνουν όλα τα μέλη της υπάρχουσας διοίκησης ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από νέους ανθρώπους να πλαισιώσουν την διοίκηση και να ενισχύσουν και αυτοί την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή Ζυγού.

Τέλος όσον αφορά τα μεταγραφικά ο σχεδιασμός της ομάδας του Ζυγού της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Νίκο Κριεζή σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Δημητριάδη να εξετάζουν περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τους Κυπελλούχους, ώστε η ομάδα του Ηρακλή και τη νέα χρονιά να δείξει καλό πρόσωπο και να συνεχίσει και τη νέα σαιζόν να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.