Επιτυχίες για τον ΟΕΓΑ στο Πανελλήνιο Ενόργανης Παμπαίδων – Παγκορασίδων της Αλεξανδρούπολης

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν τα παιδιά του Ο.Ε.Γ.Α. στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» το περασμένο Σάββατο (30/05) στην Αλεξανδρούπολη.

Απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι με σκληρή δουλειά και σε δύσκολες συνθήκες εκπληρώνουν με πείσμα και επιμονή τον στόχο τους. Οι προσπάθειες των μικρών παιδιών ενθουσίασαν το φίλαθλο κοινό που δεν σταμάτησε να χειροκροτεί, στο τέλος κάθε εκτέλεσης.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα στην συγκεκριμένη εκδήλωση για τον Ομιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης είναι:

Στη μικρή κατηγορία των παμπαίδων, ο Βασίλης Κολομπρατσίδης κατέκτησε την 3η θέση στους κρίκους και στον ίππο με λαβές παίρνοντας αντίστοιχα χάλκινα μετάλλια.

Στη μεγάλη κατηγορία των παγκορασίδων, η Αγάπη Βασιλακάκη κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό με χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο στο έδαφος. Επίσης μεγάλη επιτυχία της συγκεκριμένης αθλήτριας είναι η 1η θέση με χρυσό μετάλλιο στο δίζυγο γυναικών.

Στη μικρή καρηγορία των παγκορασίδων, η Άννα Καραμπατζάκη κατέκτησε την 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο στο άλμα.
Στο συγκεκριμένο αγώνα διακρίθηκαν και οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας του Ο.Ε.Γ.Α. (Έλενα Γκουτσικίδου, Δήμητρα Δαμκαλή, Άννα-Μαρία Κελεσίδου, Μαρηλία Πλουμίδου και Καλλιόπη Χρονάκη). Στο σύνθετο ομαδικό ο Ο.Ε.Γ.Α κατετάγη 5ος.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟΕΓΑ έδωσε “συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές τους για την τεράστια προσπάθειά τους!!!“.

Η ανακοίνωση καταλήγει:

Με τις εκδηλώσεις ενόργανης γυμναστικής που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας αναζωογονήθηκε το πνεύμα το αθλητικού τουρισμού αλλά και η ανάγκη στήριξης του αθλητισμού στην περιοχή μας.
Τα μηνύματα που εισπράξαμε, πάρα πολλά!!! Όλοι μαζί μπορούμε μέσα από αυτές τις ωραίες προσπάθειες να διαφυλάξουμε ύψιστα ιδανικά και διαχρονικές αθλητικές αξίες και πρωτίστως να στηρίξουμε με περίσσιο αθλητικό, παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό ζήλο, όλα τα παιδιά αυτών των τόσο ευαίσθητων ηλικιών που βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους”.