Πρόστιμα για το ματς Εθνικός-Άρης! Μια αγωνιστική και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Είχε τα προβλήματα του ο Εθνικός το πρόστιμο τον μάρανε…

“Περίεργο” πρόστιμο από την ΕΠΟ σε Εθνικό και Άρη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, από τον αγώνα στο “Φώτης Κοσμάς”, σε ένα παιχνίδι που όπως ομολόγησαν οι περισσότεροι ήταν μια “γιορτή” για την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Από την άλλη στον Άρη δεν έφτανε που έχασε τη δεύτερη θέση από τον Πανσερραϊκό του Κώστα Βασιλακάκη, και δεν ξέρει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο, έχει και τις “καμπάνες” από τους αγώνες με τις εβρίτικες  ομάδες.

Συγκεκριμένα χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και 600 ευρώ στον Άρη για τον  αγώνα στις 3 Μαΐου (0-1), ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ για το ματς με τον Έβρο Σουφλίου (3-0) συν τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη νέα περίοδο,  αφού η έφεση του Άρη απορρίφθηκε.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ: «Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέες τις ομάδες ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Επιβάλλει στην πρώτη από αυτές χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και στην δεύτερη χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ (Γ΄ Εθνική Εθνικός Αλ.-Άρης στις 3/5)».