Διαψεύδεται το “διαζύγιο” του Πανθρακικού με τον Γιάννη Πλαβούκο! Τέλος Ιουνίου η απόφαση…

Δεν επιβεβαιώνεται και από τις δύο πλευρές η πληροφορία που κυκλοφόρησε σαν βόμβα το βράδυ της Παρασκευής στην Κομοτηνή και μεταδόθηκε από το ThrakiSportS για διαζύγιο της ομάδας του Πανθρακικού με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Γιάννη Πλαβούκο.

Ανώτατος παράγοντας της ομάδας της Κομοτηνής επικοινώνησε με το ThrakiSportS και διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία. Από την πλευρά του και ο Γιάννης Πλαβούκος, σε επικοινωνία με το ThrakiSportS, τόνισε ότι το θέμα της παραμονής του στην ομάδα παραμένει ανοιχτό.

Είναι αλήθεια ότι το συμβόλαιό του έχει λήξει, ωστόσο εκκρεμεί ένα ραντεβού με την διοίκηση, που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Ιουνίου. Από αυτό θα κριθεί αν θα συνεχίσει στον Πανθρακικό ή αν θα αποχωρήσει από την ομάδα, μετά από δύο χρόνια προσφοράς σε αυτήν.

Ο ίδιος, μιλώντας στο ThrakiSportS από την Αθήνα, όπου πλέον βρίσκεται, διευκρίνισε ότι προτεραιότητα για τον ίδιο έχει ο Πανθρακικός, κάτι που και ο ίδιος απέδειξε παραμένοντας στην ομάδα ακόμα και μετά την αποχώρηση του Άκη Μάντζιου, που ήταν και ο άνθρωπος που τον έφερε στην Θράκη.

Τονίζει επίσης ότι στα δύο χρόνια που έχει παραμείνει στην ομάδα, έχει νιώσει απόλυτη ζεστασιά στην ομάδα του Πανθρακικού και στις σχέσεις του με την διοίκηση. Δεν αποκλείει τίποτα βέβαια για το μέλλον, ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο Πανθρακικός έχει προτεραιότητα και θα μιλήσει με άλλες ομάδες μόνο στην περίπτωση που δεν συνεχίσει στην Κομοτηνή.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ενδεχόμενη φυγή του Πλαβούκου θα αποτελούσε απώλεια για την ομάδα της Ροδόπης, εφόσον επιβεβαιωνόταν η πληροφορία που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Τα δεδομένα όμως, όπως εκφράστηκαν και από τις δύο πλευρές μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS, δείχνουν ότι στο ραντεβού που εκκρεμεί ανάμεσα στον έμπειρο προπονητή και την διοίκηση θα μπορέσει να βρεθεί η χρυσή τομή, εφόσον δείχνει να υπάρχει η καλή διάθεση…