Photos: Η βάφτιση της δεύτερης κόρης της Μπέττυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μάζη στον Λυκαβηττό

Και το όνομα αυτής… Καλλινίκη! Η γνωστή ξανθιώτισσα τηλεπαρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα και ο διεθνής μας πολίστας Δημήτρης Μάζης, βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής την δεύτερη κορούλα τους, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, δίνοντάς της το όνομα Καλλινίκη.

Η μικρούλα πήρε όπως προαναφέραμε το όνομα “Καλλινίκη”, που είναι το όνομα της μητέρας της Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία κατέβηκε από την Ξάνθη για το μυστήριο. Όπως είπε η Μπέττυ, το όνομα και της μεγάλης της κόρης, Ανδριάννας, είναι το όνομα της πεθεράς της και θέλησαν να το πάνε παραδοσιακά. Οι καλεσμένοι ήταν εκλεκτοί και έδωσαν τις ευχές τους στη νεοφώτιστη.

Η μαμά Μπέττυ ήταν μια κούκλα μέσα στο μάξι nude φόρεμά της σε αρχαιοελληνικό στυλ και ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε την Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον Γιώργο Λιανό, την θεία Ματθίλδη Μαγγίρα που φορούσε κοραλί φόρεμα και συνοδευόταν από την κόρη της, την Αλέκα Καμηλά και άλλους.

Μετά το μυστήριο γονείς, κουμπάροι συγγενείς και φίλοι, διασκέδασαν στο Passepartout ενώ όπως έγραψε η Μπέττυ και ο Δημήτρης στο προσκλητήριο, δεν θέλησαν να δεχθούν δώρα από τους καλεσμένους τους και παρακάλεσαν όποιον θέλει να δώσει όποιο ποσό θέλει στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ!

Το προσκλητήριο έγραφε: “T’ ONOMA MOY KAΛΛINIKH KI OΛA TA YΠEPNIKΩ, ΘA TO ΔEITE THN HMEPA ΠOY EΓΩ ΘA BAΠTIΣTΩ! 24 TOY MAH, ΠANΩ ΣTON ΛYKABHTTO, ΣTOYΣ AΓ. IΣHΔΩPOYΣ ΘA ME ΔEITE NA BOYTΩ!” 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το μυστήριο, που αντλούμε από το T-Life της Τατιάνας Στεφανίδου, ενώ ακόμα περισσότερες εικόνες (από εκεί αντλήσαμε το κολάζ της ανάρτησης) μπορείτε να δείτε και στο fthis.gr

 width=
 width=
 width=
 width=
 width=
 width=
 width=

 width=
 width=
Η Αλέκα Καμηλά με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς

 width=