Αναβολή 24 ωρών στις κρίσιμες εκλογές στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας

Νέα διοίκηση περιμέναμε την Κυριακή στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας αλλά νέα διοίκηση δεν είδαμε. Και ο λόγος είναι ότι ελάχιστος κόσμος προσήλθε στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων του κλειστού γυμναστηρίου “Νίκος Σαμαράς” για την κρίσιμη έκτακτη γενική συνέλευση.

Η διαδικασία αποκτά ξεχωριστή αξία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την παραίτηση των τεσσάρων από τα πέντε μέλη του ΤΑΑ Ορεστιάδας (ο μόνος που δεν συνυπέγραψε το έγγραφο με τις παραιτήσεις που εστάλη στα ΜΜΕ ήταν ο Θανάσης Παπανδρέου). Στην γενική συνέλευση θα πρέπει να γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του ΤΑΑ και στην συνέχεια να διεξαχθούν οι εκλογές, στον Ερασιτέχνη αλλά προφανώς πλέον και στο ΤΑΑ, μάλλον όμως σε μεταγενέστερο χρόνο.

Πολλά ακούγονται για απουσίες ακόμα και… υποψηφίων για το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟΟ, αλλά η ουσία είναι ότι με ελάχιστη συμμετοχή, απαρτία δεν μπορούσε να υπάρξει. Αν και στην αρχική ανακοίνωση δεν είχε διευκρινιστεί πότε θα διεξαχθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση και όλοι νόμιζαν ότι αυτή θα ορίζονταν μια ώρα μετά την πρώτη, τελικά προφανώς λόγω της απουσίας κόσμου αποφασίστηκε η επαναληπτική να διεξαχθεί 24 ώρες μετά.

 

Έτσι οι προγραμματισμένες για την Κυριακή εκλογές στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας αναβλήθηκαν και ορίστηκε νέα ημερομηνία για την Δευτέρα 25 Μαΐου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Εκλογές που όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν ακόμη και  αν δεν υπάρξει απαρτία μελών, με τη διοίκηση πιο πριν να πραγματοποιεί τον Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό της χρονιάς…