Με νέα κορυφαία εμφάνιση, κατέκτησε μετά το κύπελλο και το πρωτάθλημα η Μάγδα Κεπεσίδου

Το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος πανηγυρίζει το γυναικείο τμήμα χάντμπολ της Νέας Ιωνίας. Επικράτησε με 3-2 νίκες της Ορμής Λουξ στη σειρά των συναρπαστικών τελικών, παίρνοντας τη νίκη στον πέμπτο και τελευταίο με 28-18.

Η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό χάντμπολ όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποίησε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με συγκέντρωση και εξαιρετική άμυνα η Νέα Ιωνία έλεγχε το ματς από την αρχή, αφού προηγήθηκε 3-0 (3′), 5-1 (6′) και 9-4 στο 19′. Η συνέχεια ήταν η ίδια με την γηπεδούχο ομάδα να περιορίζει τα ατού της Ορμής. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 12-5, ενώ στις αρχές του δευτέρου η διαφορά έφτασε το +9 (18-9) στο 40′.

Η ομάδα της Πάτρας προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 45′ σε 18-12, αλλά γρήγορα η Νέα Ιωνία ανέκτησε και πάλι διαφορά η οποία έφτασε τα 11 γκολ (27-16) και “καθάρισε” την υπόθεση νίκη και επομένως τίτλος.

Η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων, όπως σχολιάζουν και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ήταν κάτω από τα δοκάρια με την αλεξανδρουπολίτισσα Μάδγα Κεπεσίδου να είναι πολύ καλή με 12 επεμβάσεις (40%), ενώ η Μισαήλοβιτς της Ορμής ήταν σε τραγική ημέρα και τελείωσε το ματς με μόλις 3 αποκρούσεις και 11% αποτελεσματικότητα!