Σε άδειο Καραϊσκάκη με μέτρια απόδοση η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού για τον τελικό με Ξάνθη

Φιλική νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού πήρε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Φουστέρ να πετυχαίνει δύο γρήγορα γκολ και τον Χάρα να προσθέτει άλλο ένα τυχερό.

Μία εβδομάδα πριν τον αγώνα του ΟΑΚΑ και τον στόχο του νταμπλ, ο Βίτορ Περέιρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής μέχρι και στους τρεις τερματοφύλακες. Στο τελευταίο ματς της σεζόν από την άλλη, για τον Παναιτωλικό, ο Μάκης Χάβος είδε την ομάδα του να απειλεί πρώτη, αλλά στη συνέχεια να προσπαθεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Ο Βιγιαφάνιες μόλις στο 5′ με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 7′ ο Φουστέρ με ακόμη μία κεφαλιά, αν και ανενόχλητος δε βρήκε στόχο. Ο Ισπανός, ωστόσο, σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο και το τελευταίο πιθανότατα παιχνίδι του στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Μετά τις μαζεμένες αλλαγές της ανάπαυλας, ο Φουστέρ σκόραρε αρχικά στο 48′ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, ενώ στο 52′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του με ωραίο αριστερό σουτ από το ημικύκλιο.

Το τελικό αποτέλεσμα στο Φάληρο διαμόρφωσε ο Χάρα στο 69′, κερδίζοντας τις κόντρες από τους αμυντικούς στην καρδιά της περιοχής. Τα έσοδα από την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο κόσμος δεν έδωσε το αναμενόμενο «παρών», θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο (46′ Γιαννιώτης, 75′ Χουτεσιώτης), Σαλίνο, Μαζουακού, Αυλωνίτης (46′ Μποτία), Σιόβας, Εντινγκά (16′ Μιλιβόγεβιτς), Κασάμι (46′ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Φουστέρ, Μπενίτες (46′ Χάρα), Μήτρογλου (46′ Διαμαντάκος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (46′ Στεφανάκος, 88′ Κολοβούρης), Μύγας (88′ Χαντάκιας), Κούσας, Μαλεζάς, Μαρτίνες, Γοδόι, Λάζαρ (84′ Κωνσταντινόπουλος), Φωτάκης (71′ Μήλιος), Ρουσκουγιέδα (80′ Βασιλάρης), Βιγιαφάνιες (88′ Ζαρκάδας), Μορένο (55′ Θεοδωρίδης).