Κούνησαν μαντίλι στην Αλεξανδρούπολη και έφυγαν για άλλες πολιτείες Μίχαλι και Άντριτς

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και οι δύο μοναδικοί ξένοι παίκτες που είχαν απομείνει στην ομάδα, ο Ιβάν Μίχαλι και ο Λεο Αντριτς, αναχώρησαν για την πατρίδα τους.

Έτσι κι αλλιώς, ο Μπόζινταρ Τσουκ είχε εγκαταλείψει από τις αρχές Φεβρουαρίου ενώ ο Κίσιτς ακόμα πιο πριν, από τις αρχές Γενάρη.

Οι δυο παίκτες εξακολουθούν να έχουν χρωστούμενα τεσσάρων μηνών από την ομάδα του Εθνικού και αναχώρησαν για την Κροατία έχοντας κατά βάση λάβει υποσχέσεις ότι θα τα πάρουν.

Για τον Μίχαλι, που αναχώρησε οικογενειακώς, δεν υπάρχει προγραμματισμένη επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “ψηλός” της φετινής ομάδας του Εθνικού έχει ήδη κλείσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα είναι προς Γαλλία μεριά.

Για τον Άντριτς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πέρυσι, όταν τον ανακάλυψε ο Σάκης Μουστακίδης, έσπευσε να τον δεσμεύσει με διετές συμβόλαιο. Ακόμα δηλαδή δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά ο πρώτος χρόνος.

Ωστόσο με τις τωρινές εξελίξεις, είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα συνεχίσει. Αιτία δεν είναι το βαρύ του συμβόλαιο, αλλά η δυνατότητα που του δίνει ο νόμος να καταγγείλει την σύμβαση με τον Εθνικό και να αφεθεί ελεύθερος από την στιγμή που είναι τόσο καιρό απλήρωτος.

Αυτό το ξέρουν πλέον πολλές ομάδες και όποια τυχόν θελήσει να τον αποκτήσει, πολύ απλά θα του χτυπήσει την πόρτα και θα τον βάλει να καταγγείλει το συμβόλαιό του με τον Εθνικό λόγο αθέτησης των όρων.

Εκτός φυσικά και αν ο Εθνικός σπεύσει να πληρώσει όλα τα χρωστούμενα, ώστε να μην υπάρχει τέτοιο πάτημα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, δεν αποκλείεται να επιδιώξει η ίδια η ομάδα την πώλησή του με μεταγραφή σε άλλον σύλλογο, ώστε να λάβει ζεστό χρήμα στα άδεια ταμεία.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μίχαλι αποχαιρέτισε οριστικά την Αλεξανδρούπολη. Ο Άντριτς αποχαιρέτισε και αυτός, τυπικά έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά είναι αμφίβολο αυτήν την στιγμή αν θα επιστρέψει…