Η αποστολή του Πανθρακικού για τον “τελικό” με Παναθηναϊκό

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα δίχως αύριο  της 31ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναίκό, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, που θα αρχίσει στις 15:00 το μεσημέρι.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πανθρακικού, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα για τον Μανουέλ Ρόκα. Ο Χρήστος Μελίσσης, προπονήθηκε και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ρόκα για το παιχνίδι “τελικό” της Κυριακής.

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή περιλάμβανε αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια να δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, σε ασκήσεις για επιθετική τακτική και τελειώματα των φάσεων.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στην οποία συμμετέχουν συνολικά 21 παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Πανθρακικού αποσύρθηκε στη συνέχεια σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, όπου και θα διανυκτερεύσει το Σάββατο.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Χρήστου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μεχία, Βιγιαφάνε, Ροτζέριο, Σέτι, Μπάλντα, Ηλιάδης, Κάσες, Μπαικαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Ιγκόρ, Χασομέρης, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου, Ρομέου.