Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Αρναίας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Σημαντικό βαθμό τέσσερις αγώνες πριν το τέλος αν και μπορούσε ακόμα και τη νίκη απέσπασε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μέσα στην Αρναία απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα με 1-1 μένοντας πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ουσιαστικά με τον βαθμό που απέσπασε τελείωσε από την μάχη της παραμονής την χαλκιδικιώτικη ομάδα. Ο ίδιος θέλει άλλες δυο νίκες για να διασφαλιστεί πάντως, αν και είναι κοντά στην παραμονή.
Ο Εθνικός πήρε προβάδισμα στο 47′ με σκόρερ τον Γκαϊτατζή, αλλά η ομάδα του Απόλλωνα Αρναίας έφτασε στην ισοφάριση έντεκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών με δράστη τον Ντίντσεφ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Αντ. Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Μπιμπισίδης (49΄ Ζήσης), Μενικάλι, Ντίντσεφ, Τζιότζιος, Κεφάλας, Μπουλγουρίδης, Προβατίδης, Παπουτσής (75΄ Γεωργούλας), Γεωργίου, Ριζόφ (80΄ Καρκατζάνης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Β. Τραϊανόπουλος): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Θάνος, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Κοίλιαρης, Ελληνίδης, Τορομανίδης (80΄Αγγελάκης), Συμιτσάκης (Λειβαδιώτης 50΄), Φλώρος ( 90΄Θεοδωράκης), Γκαϊτατζής.