Standing Ovation το Σάββατο στο “Παρασκευόπουλος” για τον ΜΕΓΑΛΟ Γιώργο Παπάζογλου

Οι παίκτες του Εθνικού συνεχίζουν παίζοντας μπάσκετ και ποδόσφαιρο, αφού παραμένουν απλήρωτοι και κάνουν αποχή από προπονήσεις, την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά το απόγευμα του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη.
Η διοίκηση παρακαλά σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, αφού ελπίζει στην οικονομική του συνδρομή ώστε να συγκεντρωθούν κάποια λίγα χρήματα, που είναι άγνωστο όμως αν θα πάνε στους παίκτες, σε άλλες παλιότερες ή και τωρινές υποχρεώσεις ή ενδεχομένως και στην κάλυψη των εξόδων του ταξιδιού στην Αθήνα που κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα γίνει με αεροπλάνο ή… λεωφορείο.
Επιπλέον όμως, υπάρχει ακόμα ένας λόγος – και ίσως είναι ο πιο σημαντικός – για τον οποίο καλεί τον κόσμο να έρθει μαζικά στο Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Εκτός του ότι θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για τους παίχτες του Σάκη Μουστακίδη, οι οποίοι με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν αξίζουν ακόμα περισσότερο το χειροκρότημα της εξέδρας, αυτό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και το το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΜΕΓΑΛΟ Γιώργο Παπάζογλου.
Ο Παπάζογλου έχει δηλώσει πως φέτος θα σταματήσει οριστικά την πολύχρονη και πολύ επιτυχημένη καριέρα του στο βόλεϊ. “Γιώργη, σε ευχαριστούμε για όλα και αισθανόμαστε περήφανοι που έχουμε στις τάξεις μας έναν ΑΘΛΗΤΗ και έναν ΑΝΘΡΩΠΟ σαν και σένα!”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Βέβαια εμείς κρατάμε μικρό καλάθι, για αυτό και το “κατά πάσα πιθανότητα”. Τα ίδια είχε πει και πέρσι και τελικά επέστρεψε στα 41 του! Τα ίδια κάναμε και με τον Άκη Σιδηρόπουλο και όταν τελικά τον χρειάστηκε η ομάδα για να καλυφθεί το κενό του Κασαμπαλή, ξαναφόρεσε τις φόρμες και αγωνίστηκε. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις.
Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Παπάζογλου αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα και οι φίλοι του βόλεϊ από όλο τον Έβρο οφείλουν να σπεύσουν μαζικά για να του το προσφέρουν, ως μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για όσα αυτός έχει προσφέρει χρόνια τώρα στο άθλημα και τον αθλητισμό της περιοχής μας….