Τρεις Βασίλισσες της Θράκης κλήθηκαν για ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν με την Εθνική Κορασίδων

Όταν πάντρεψα τον κολλητό μου Ηλία Βούρα που παίζει στην ΑΕΚ μαζί με πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, τον Αλεξανδρουπολίτη Γιάννη Βενετάκη και τον Άντάμ Τζανετόπουλο που έπαιζε τότε ΑΕΚ και τώρα στον Ηρακλή
Στην εθνική κορασίδων που θα πάρει μέρος  σε τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν θα συμμετάσχουν τρεις ποδοσφαιρίστριες της Βασίλισσας Ξάνθης. Ο λόγος για την Παναγιώτα Παπαϊωάννου, τη Σεβαστή Μετοικίδου και την τερματοφύλακας της ομάδας Χριστίνα Πορτούνη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Πριόνας εκτός των Παπαϊωάννου, Μετοικίδου και Πορτούνη ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων για το αναπτυξιακό τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν από τις 15 έως τις 19 Απριλίου 2015.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τα αντίστοιχα του Καζαχστάν (16/4, ώρα 12:00 Ελλάδας), της Γεωργίας (17/4, ώρα 12:00 Ελλάδας) και Αζερμπαϊτζάν (19/4, ώρα 08:00 Ελλάδας).