Νυχτερινή ανακοίνωση του Απόστολου Τσιπίδη για τις δραματικές εξελίξεις στον Εθνικό

Μετά τις ανακοινώσεις των παικτών αλλά και τις δηλώσεις του Σάκη Μουστακίδη για τις εξελίξεις στον Εθνικό, σε δημόσια τοποθέτηση προχώρησε αργά μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τρίτης και ο Απόστολος Τσιπίδης, που έχει προβληθεί ως νέος μεγάλος χορηγός του Εθνικού και πολλοί εκτιμούν ότι θα έχει και διοικητική εμπλοκή στο άμεσο μέλλον.

Ως γνωστόν, ο κ. Τσιπίδης μόλις το περασμένο Σάββατο επελέγη από τον Εθνικό να παραδώσει το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής της Volley League στον Ιβάν Μίχαλι, ωστόσο ενώ οι περισσότεροι απορούσαν για την ιδιότητα με την οποία έγινε αυτό, ο ίδιος σπεύδει στην γραπτή νυχτερινή ανακοίνωσή του να υπογράψει σαν “απλός φίλαθλος του Εθνικού”.
Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Τσιπίδη (διατηρώντας την ακριβή ορθογραφία του δικού του γραπτού κειμένου, όπως αναρτήθηκε μετά τα μεσάνυχτα στο προφίλ του στο facebook):
Νομιζω οτι ειναι επιβεβλημενο να κανω μια δημοσια τοποθετηση οσο αναφορα τις ανακοινωσεις παικτων και προπονητου της ομαδος.
Το οτι η προσπαθεια της ομαδος και του τεχνικου επιτελειου ειναι τεραστια ειναι γνωστο πλεον οχι μονο στην ελλαδα και στην ευρωπη,οπως ειναι πλεον γνωστο πλεον οτι το κανανε απληρωτοι!
Το γιατι αδυνατουσε η δοιηκηση να το κανει μπορει να ειναι η οικονομικη κριση στη χωρα, στη περιοχη,στην ομαδα,στο οτιδηποτε, αλλωστε δεν ειμαι ουτε ικανος να το κρινω αλλα και δεν θα ηθελα.
Θεωρω οτι τα παιδια επρεπε με καποιο τροπο να ξεσπασουν.
Και το κανανε. Ειδανε φως απο μενα και πηρανε βαθιες ανασες,περιμενωντας να κανει το ιδιο και η δοιηκηση.
Οπως ειπε αλλωστε και ο προπονητης σε προσφατες δηλωσεις του εαν δεν μεσολαβουσα δεν θα κατεβαινε η ομαδα στον παναθηναικο.
Το μονο που μπορω να πω εγω ειναι: ευχαριστω τα παιδια που κρατησανε το λογο τους,οπως εκανα και εγω, και να υποσχεθω πως με παροντα τον σακη μουστακιδη και μενα στην νεα σεζον δεν θα ξαναζησουν τετοια γεγονοτα και το ξερουν αυτο!!
Θα εξαλλειψουμε το κατα δυναμιν τα φετινα λαθη και θα κανουμε μια νεα αρχη σε πιο σοβαρες και υγειης βασεις. Ολοι μαζι.
Τσιπιδης Αποστολος.
Φιλαθλος του εθνικου αλεξανδρουπολης.