Super League: Βαριά ήττα και για την Κ17 του Πανθρακικού στην Βέροια

Δεν είναι μόνο οι άνδρες που έχασαν. Βαριά ήττα γνώρισε και η Κ17 του Πανθρακικού από την αντίστοιχη της Βέροιας, η οποία βρίσκεται 15 βαθμούς πιο κάτω στην στη βαθμολογία.


Η ομάδα των Ημαθιωτών αγωνίστηκε χωρίς τον κανονικό προπονητή της  (ο Δημήτρης Χριστοφορίδης βρέθηκε στην Κρήτη για την ανδρική ομάδα αλλά και την Κ20 που έπαιζαν με τον Πλατανιά με αποτέλεσμα στον πάγκο να κάτσει ο Γιάννης Καψαλιάρης), ωστόσο ήταν καταιγιστική.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Γεωργίου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη «Βασίλισσα της Μακεδονίας»,η προηγήθηκε στο ημίωρο με ατομική προσπάθεια του Σαμιώτη (30′).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 55′ πραγματοποίησαν το 2-0 και συγκεκριμένα με τον Νικόπουλο, ο οποίος δέχτηκε την ωραία πάσα του Πέτρου Δημητριάδη και με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα το σκορ πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν ο Κουτρουλιάς έκανε το γέμισμα, ο Σαμιώτης με κεφαλιά βρήκε τον Καραγιάννη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως μεταφέρει το imathiasportsnews, η Βέροια  αγωνίστηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Κ15 και έμεινε με 10 παίκτες στο 63′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καψάλη.

Ωστόσο ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε στο διάστημα αυτό να μειώσει το εύρος της ήττας του, πετυχαίνοντας έστω το γκολ της τιμής…