Βασικός ο Τσιλιακίδης της ΕΠΣ Έβρου στην μεγάλη νίκη- πρόκριση στον τελικό των Νέων της 1ης Ζώνης

Μεγάλη εμφάνιση και άνετη νίκη για την 1η Ζώνη που αποτελείται από τους επίλεκτους από την Βόρεια Ελλάδα, που επικράτησαν με 2-0 της 2ης Ζώνης και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον τελικό της Μεγάλης Τετάρτης, απέναντι στον νικητή του αγώνα μεταξύ της 3ης και 4ης ζώνης.

Τα γκολ της νικήτριας ομάδας σημείωσαν οι Ζυγκερίδης (53΄) και Ιωσηφίδης (72΄). Βασικός ξεκίνησε ο Τσιλιακίδης της ΕΠΣ Έβρου, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Τενεκές της ΕΠΣ Ξάνθης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Τάσης , με βοηθούς τους Θανάση  Κόλλια και Θεόφιλο Μωυσιάδη , ενώ καθήκοντα 4ου εκτέλεσε ο Γιώργος Μάντζιος .Ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας της κατηγορίας Νέων θα διεξαχθεί τη Μ. Δευτέρα και ώρα 15:00 ανάμεσα στην ομάδα της νότιας ζώνης και σε αυτή των νησιών.
ΝΕΟΙ 1ης ΖΩΝΗΣ (ΒΟΡΕΙΑ): Τσιφτσής, Χατζηχρήστου, Κιλιμτσίδης (60΄ Τσιότρας), Τσιλιακίδης (79΄ Μελιόπουλος), Μπαξεβάνος, Πέιος, Ιωσηφίδης, Διαμαντής (46΄ Ιωάννου), Ζυγκερίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηιωαννίδης
Αναπληρωματικοί: Κωνσταντινίδης, Τσιότρας, Μελιόπουλος, Κελετζης, Τενεκές, Παπουτσίδης, Ιωάννου
ΝΕΟΙ 2ης ΖΩΝΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ): Χιώτης, Βλάχος, Νικολάου, Μαυρούτσικος, Μερεντίτης (73΄ Φτούλης), Καψάλης, Αλμπάνης, Ανδρικόπουλος (59΄ Μανιάς), Τσιατάς, Λουκάς, Κουτρουμάνης (46΄ Σαλαμούρας)
Αναπληρωματικοί: Φτούλης, Κικίδης, Τσεκούρας, Βουτσελάς, Μανιάς, Μπαμιόγλου, Σαλαμούρας