LIVE η Γ” Εθνική: Εθνικός-Γιαννιτσά, Σουφλί-Κοκκινόχωμα, Άρης- Πανσερραϊκός και όλη η δράση…

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη σε όλους τους αγώνες του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, με έμφαση φυσικά στα παιχνίδια Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αναγέννηση Γιαννιτσών αλλά και το μεγάλο ντέρμπι Αρης – Πανσερραϊκός.
Φουλ δράση για την 25η αγωνιστική έχει το Σάββατο ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής. Όλοι οι αγώνες μεταφέρθηκαν κατά μια μέρα, αρχίζουν στις 16:00 και από αυτήν την ανάρτηση (με όσα μέσα διαθέτουμε, καθότι μετά το σοβαρό πρόβλημα που παρατηρήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες προσπαθούμε να κρατήσουμε ψηλά την σημαία της ενημέρωσης μέσα από αυτό το ταπεινό blog) θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξή τους.

Ωρα 15:25  Το ντέρμπι του Άρη με τον Πανσερραϊκό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ουδέτερων φιλάθλων, καθώς θα καθορίσει την κατάσταση στην κορυφή.

Ωρα 15:27  Στην Αλεξανδρούπολη και στο “Φώτης Κοσμάς” με διαιτητή το Κιγιτζή από τον Σύνδεσμο Θράκης ο Εθνικος στο ντεμπούτο του  Βασίλη Τραϊανοπουλου απέναντι στα αδύναμα Γιαννιτσά, θέλει μόνο νίκη ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί στους επόμενους πέντε αγώνες.

Ωρα 15:30  Στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί την ίδια ωρα ο Έβρος Σουφλίου δοκιμάζεται με το Κοκκινόχωμα και με νίκη των εβριτών θα εξασφαλιστεί κατά μεγαλο ποσοστό η σωτηρία, ενώ τυχόν ήττα θα τους βάλει ξανά σε περιπέτειες.  Διαιτητής στο Σουφλί ο Μηλιάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ωρα 15:37  Στα άλλα παιχνίδια η Καβάλα από την άλλη υποδέχεται τον Άρη Ακροποτάμου και ελπίζει σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο «Κλ. Βικελίδης» και ήττα ή μη νίκη του Πανσερραϊκού για να μείνει σε τροχιά ανόδου. Η Θύελλα Φιλώτα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Αρναίας, ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης αντιμετωπίζει τη Δόξα Δράμας. Η Καστοριά προσπαθεί να διασώσει την αξιοπρέπειά της απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ ο Καμπανιακός σε ένα αδιάφορο παιχνίδι διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Ωρα 15:41  Ας θυμίσουμε και την βαθμολογία που έχει ως εξής: Πανσερραϊκός 59, Αρης Θεσσαλονίκης 55, Καβάλα 55, Δόξα Δράμας 46, Καμπανιακός 37, Εθνικός Αγιονερίου 34, Θύελλα Φιλώτα 32, Έβρος Σουφλίου 31, Ηρακλής Αμπελοκήπων 30, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 29, Αρης Ακροποτάμου 25, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 25, Απόλλων Αρναίας 21, Αναγέννηση Γιαννιτσών 20, Ορφέας Ελευθερούπολης 17 και Καστοριά 10.

Ωρα 15:43  Ανεβαίνει μόνο ο πρώτος, πέφτουν οι πέντε τελευταίοι. Αρα ο Εθνικός απέχει 4 βαθμούς από το Βυζάντιο και ο Έβρος Σουφλίου έξι, για αυτό και έχει αξία να μην κερδίσουν οι καβαλιώτες στο Σουφλί (και φυσικά να κερδίσουν οι ομάδες του Έβρου).

Ωρα 15:45  Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν σε 45 λεπτά και το ThrakiSportS θα δώσει έμφαση πρωτίστως στις δύο αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης και φυσικά στο ντέρμπι κορυφής του Κλεάνθης Βικελής.

Ωρα 15:49 Οι συνθέσεις από το Σουφλί:
Έβρος: Βογιατζής, Κιτσος, Παναγιωτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Εμρε, Εφραιμίδης, Λαμπερνάκης, Τοπούζης, Ερκαν
Κοκκινοχώματος: Παπαδόπουλος, Δαγκούλης, Αγτζίδης, Μουσικάκης, Φωτόπουλος, Αποστόλου, Καρλόπουλος, Κεφαλάς, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Κουπρογλου

Ωρα 15:53 Οι συνθέσεις από την Αλεξανδρούπολη:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Θάνος, Δούπας, Μπαρμπανιάννης, Ελληνίδης, Τορομανίδης, Κοιλιάρης, Σιμιτσάκης, Φλώρος και Αγγελακάκης
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Σιμσιρής, Μπάμπαλης. Τουντζος, Σιδηρόπουλοςλ, Βασιλειάδης, Τσάβος, Καρασαβίδης, Τσόρτσης, Καραδήμος, Μπάρμπας., Καπουσούζης.

Ωρα 16:01 Έναρξη στους αγώνες στα περισότερα γήπεδα της κατηγορίας

Ωρα 16:10  Δεν έχουμε κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής σε Σουφλί και Αλεξανδρούπολη. Στο ντέρμπι ο Αρης μπήκε δυνατότερα από τον Πανσερραϊκό.

Ωρα 16:20  Γκολ στην Αλεξανδρούπολη για τον Εθνικό! Σκόρερ ο Φλώρος στο 18′ με ωραία προσπάθεια. Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

Ωρα 16:29  Στο Σουφλί το Βυζάντιο στέκεται καλύτερα μέχρι στιγμής στον αγωνιστικό χώρο.

Ωρα 16:36  Στο Χαριλάου παραμένει το 0-0 με τον Αρη να πιέζει αλλα τις Σέρρες να αμύνονται μαζικά και να καθυστερούν ΄οποτε μπορούν το παιχνίδι.

Ωρα 16:39  Στο Σουφλί μεγάλη ευκαιρία για τον Έβρο με τον Δραγανίδη αλλα το σουτ του, καταλήγει μόλις άουτ

Ωρα 16:42  Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι Καστοριά- Αμπελόκηποι 0-1, Ελευθερούπολη – Δόξα 1-0

Ωρα 16:45  Στην Αλεξανδρούπολη το παιχνίδι παραμένει 1-0

Ωρα 16:49  Στο Σουφλί έχουμε χαμένο πέναλτι που κέρδισε ο Ερκαν, αλλα ο Τοπούζης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στην δεύτερη εκτέλεση αφού στην πρώτη ο Μηλιάδης εδωσε επανάληψη

Ωρα 16:51  Στην Αλεξανδρούπολη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

Ωρα 16:52  Στο Σουφλί έχουμε ημίχρονο. Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0

Ωρα 16:59  Στα υπόλοιπα παιχνίδια στο ημίχρονο εχουμε  Καστοριά- Αμπελόκηποι 0-2, Ελευθερούπολη – Δόξα 1-0, Καβάλα- Ακροπόταμος 1-0 και Αρης – Πανσερραϊκός 0-0

Ωρα 17:02  Στο Σουφλί το παιχνίδι ξεκίνησε, και βρίσκεται εκεί και ο Μάνος Γαβριηλίδης, προεδρος της ΕΠΣ Θράκης

Ωρα 17:03  Στην Αλεξανδρούπολη το παιχνίδι επίσης ξεκίνησε όπως και στα περισσότερα γήπεδα

Ωρα 17:12  Στο Σουφλί το παιχνίδι είναι με το Βυζάντιο να καθυστερεί συνεχώς τον αγώνα.

Ωρα 17:14  Στο Χαριλάου έχουμε γκολ για τον Αρη με τον Γκολια στο 49′. Αρης – Πανσερραϊκός 1-0
Ωρα 17:20  Στο Σουφλί τέχουμε αλλαγή με τον Αντωνιάδη στη θέση του Λαμερνάκη. Το βυζάντο έκανε δυο στο πρώτο δεκάλεπτο. Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0

Ωρα 17:27  Στο Χαριλάου έχουμε αποβολή του πρωην πάιχτη του Πανθρακικού Ολισε με δεύτερη κίτρινη για χέρι.

Ωρα 17:35  Στο Σουφλί ο Μάτεφ στη Θέση του Ερκαν, παραμενει το 0-0

Ωρα 17:37  Στην Αλεξανδρούπολη το παιχνίδι στο 80′ βρίσκεται στο 2-0

Ωρα 17:40  Στο Χαριλάου στο 78′ ο Αρης πιέζει, το 1-0 παραμένει, οι Σέρρες δεν εχουν απειλησει καθόλου, ο Φυσέκης θεατής του αγώνα.

Ωρα 17:46  Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι Καστοριά- Αμπελόκηποι 0-3, Ελευθερούπολη – Δόξα 1-0, Καβάλα- Ακροποταμος 2-0, Καμπανιακός- Αγιονέρι 1-2

Ωρα 17:55  Γκολ στο Σουφλί για το Κοκκινόχωμα! Σκόρερ ο Τσιλογλου στο 93! Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1

Ωρα 17:57  Τελικό στο Σουφλί έχουμε τελικό αποτέλεσμα. Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1

Ωρα 17:58  Στην Αλεξανδρούπολη έχουμε τελικό αποτέλεσμα. Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0