Δυσαρέσκεια ΠΑΟΚ για τον ορισμό του Βοσκάκη στο ματς με την Ξάνθη

Από την 7ήμερη εκδρομή στην Ιταλία και συγκερκιμένα στην Βενετία
Όχι ευχάριστη αίσθηση επικρατεί στον Δικέφαλο για τον ορισμό του Βοσκάκη στον αγώνα με την Ξάνθη, καθώς θεωρείται κακός για αυτούς διαιτητής.
Ως πρόσφατη τραυματική εμπειρία χαρακτηρίζεται το φετινό ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0 όπου κατά τους Θεσσαλονικείς “ήταν απαράδεκτος και αλλοπρόσαλλος στα δύο ημίχρονα, κάτι που γενικά τον χαρακτηρίζει”.

Επίσης, τονίζουν ότι σε άλλα φετινά παιχνίδια έχει εξοργίσει τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο (υπενθυμίζοντας ότι στο Ξάνθη-Ολυμπιακός το 0-1 γίνεται από ανύπαρκτο φάουλ και στήνει το τοίχος της Ξάνθης στα 20 μέτρα, στο Ολυμπιακός-Αστέρας, παίζει 90-10 έδρα, αλλά και τα ματς Βέροια-Ατρόμητος, Λεβαδειακός-Κέρκυρα).

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το ευχάριστο για τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον βοηθό του Νίκο Ουσταμπασίδη είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Κριστιάν Νομπόα από τις υποχρεώσεις του στην εθνική του και παρά το γεγονός ότι προερχόταν από κουραστικό υπερατλαντικό ταξίδι, πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Το ίδιο έκανε και ο Ραζβάν Ρατς, ενώ οι Κόστα και Μαντούρο προπονήθηκαν ατομικά. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, υπολογίζεται ότι σε 10 μέρες -κι αφού επανεκτιμηθεί η κατάστασή του- θα ξεκινήσει να προπονείται.

Η προπόνηση αφιερώθηκε στην επιθετική τακτική, στους τρόπους ανάπτυξης και στο τελείωμα των φάσεων, ενώ το πρόγραμμα τελείωσε με προπονητικό διπλό. Πέρα από τις οδηγίες ανάπτυξης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από το προπονητικό τιμ στο σωστό τελείωμα των φάσεων και στην επίτευξη των γκολ.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 17:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια η ομάδα θα αποσυρθεί στο Μακεδονία Παλλάς.