Γ’ Εθνική: Άνετη νίκη παραμονής του Εθνικού επί των Γιαννιτσών στο ντεμπούτο Τραϊανόπουλου

Με νέο προπονητή τον  Βασίλειο Τραϊνόπουλο  στο τιμόνι του ο Εθνικός επικράτησε εύκολα με 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανεβαίνοντας κι άλλο στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι από νωρίς πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 13′ με το σουτ του Σιμιτσάκη  εντός περιοχής να απομακρύνεται από τον Σιμσίρη. Στο 18′ οι Εβρίτες άνοιξαν το σκορ με τον Φλώρο έπειτα από φάση διαρκείας και στέλνοντας με ωραίο σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Εθνικού δημιούργησαν και άλλες σημαντικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστές τους Αγγελακάκη (19′, 27′, 28′)΄και Σιμιτσάκη (34′). Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους έχασαν μόνο μία σημαντική ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον Καραδήμο να αστοχεί σε τετ α τετ στο 25′ απέναντι στον Συριτούδη.

Οι Θρακιώτες συνέχισαν και το δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 50′ με τους Αγγελακάκη και Φλώρο να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον τερματοφύλακα των Γιαννιτσών. Στο 63′ επιτεύχθηκε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Εθνικού, όπου ο Τορομανίδης έβγαλε ωραία πάσα στον Φλώρο με τον άσσο των γηπεδούχων να δίνει στον Αγγελακάκη, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Έπειτα ο αγώνας κύλησε σε ήρεμο ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Έτσι οι Αλεξανδρουπολίτες με την σημαντική νίκη τους ξέφυγαν κι άλλο από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ η ομάδα από τα Γιαννιτσά πολύ δύσκολα θα αποφύγει πλέον τον υποβιβασμό της στην ερασιτεχνική κατηγορία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Β. Τραϊανόπουλος): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν,Θάνος, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης (85’ Λειβαδιώτης), Ελληνίδης, Τορομανίδης (75’ Μαμούτ), Κοίλιαρης, Συμιτσάκης, Φλώρος, Αγγελακάκης (90+1’ Κοσκολός)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αντ. Σαπουντζής): Σιμψέρης, Μπάμπαλης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Τσάβος (64’ Ντίνος), Καρασαββίδης, Κιόρτσης (69’ Ξανθόπουλος), Καραδήμος, Μπάρμπας (64’ Λυσίτσας), Καπουσούζης