Με τον κόσμο της η Ξάνθη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ηρακλή τη Μ. Πέμπτη

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα μέτρα τάξης για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος και όπως προκύπτει, οι φίλαθλοι της Ξάνθης θα μπορέσουν να βρεθούν στην Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο. 

Το θετικό που προκύπτει έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ηρακλής παραχωρεί την κερκίδα των φιλοξενούμενων για τους φιλάθλους της ακριτικής ομάδας, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης και είχε μεταδοθεί από το ThrakiSportS. 
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αντίστοιχη φιλοξενία στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στον δεύτερο ημιτελικό στην Ξάνθη, στο τέλος του μήνα. Έτσι θα μπορέσουν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων να δώσουν το παρών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Ένα ζήτημα έχει να κάνει με την μετακίνηση των οπαδών. Ο υφυπουργός Αθλητισμού απαγορεύει τις οργανωμένες μετακινήσεις μέχρι να δημιουργηθούν οι λέσχες την ευθύνη των οποίων θα έχουν οι ΠΑΕ. Εάν δεν επιτραπεί να μπουν λεωφορεία από την Ξάνθη, σίγουρα θα περιοριστεί ο κόσμος που θα μπορέσει να μετακινηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.
Το ίδιο φυσικά πρόβλημα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό θα ισχύσει στην αντίστροφη πορεία από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη, στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης. Άλλωστε κανείς στον Ηρακλή δεν ξεχνά ότι ο οι οπαδοί του ξεκίνησαν να πάνε στην Λαμία, μπήκαν στα πούλμαν και τους σταμάτησε η Αστυνομία στη μέση της διαδρομής και τους γύρισε πίσω…