Πόλος έλξης για τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Τούρκος αρχηγός του Πανθρακικού

Ο 31χρονος παίκτης του Πανθραικού, Ντενίζ Μπαϊκαρά, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για την Κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι και οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας, αλλά και ο τουρκικός Τύπος τον υποδέχτηκαν με θέρμη. 
Άλλοι ζητούσαν αυτόγραφα, άλλοι φωτογραφία, άλλοι δηλώσεις, και ο Ντενίζ δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Κοντά του βρέθηκαν προσωπικοί φίλοι, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο προπονητικό της Γαλατά.
Μάλιστα, όπως γράφει στην εφημερίδα “Χρόνος” ο Διονύσης Βοργιάς που βρέθηκε στην αναμέτρηση και παρακολούθησε το παιχνίδι (από εκεί προέρχεται και η φωτογραφία), ο ίδιος ανέβηκε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο στις εξέδρες, για να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί τους. 
Ο Τούρκος παίκτης που με τα χρόνια περνιέται για πολλούς ως Έλληνας Μουσουλμάνος Δυτικοθρακιώτης αν και δεν είναι, αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ και είναι ο άνθρωπος που –απουσία του φυσικού αρχηγού της ομάδας Αντώνη Λαδάκη- φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας. 
Αυτή η τιμή δεν έχει έρθει τυχαία, καθώς αποτελεί τον παίκτη που προέρχεται από το εξωτερικό και έχει συμπληρώσει τις περισσότερες συμμετοχές μεταξύ όλων των εν ενεργεία παικτών από το εξωτερικό στην Super League! 
“Ένα ξεχωριστό ρεκόρ για έναν παίκτη που είναι αγαπητός από όλους και με το χαμόγελο του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση απέδειξε ακριβώς γιατί είναι τόσο αγαπητός”, επισημαίνει το δημοσίευμα της εφημερίδας της Κομοτηνής.