Προπόνηση παρουσία Τζίμα ο Εθνικός αλλά και ο Φοίνικας στην Αλεξανδρούπολη


Με την παρουσία του προέδρου του ΤΑΑ Γιάννη Τζίμα πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.

Τόσο ο πρόεδρος της ομάδας όσο και οι παίκτες γνωρίζουν πλέον καλά τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου, η οποία θα είναι αυτή που θα κρίνει την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Φοίνικας προπονήθηκε επίσης στο κλειστό γήπεδο της Αλεξανδρούπολης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ολιγόλεπτη συνομιλία με το Σάκη Μουστακίδη και τους παίκτες του.

Το μήνυμα του Σάκη Μουστακίδη για καθαρή νίκη, είναι ξεκάθαρο για το συγκεκριμένο ματς. Οι παίκτες καλούν όλο τον κόσμο του Εθνικού κοντά τους, προκειμένου μα τους στηρίξει στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλου μαζί την είσοδο στην τετράδα.

Με λίγα λόγια, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης, χαρακτήρισε «τελικό» τον αγώνα απέναντι στον Φοίνικα Σύρου. «Έχει όλα τα στοιχεία του τελικού διότι δεν υπάρχει άλλη αγωνιστική και όποια ομάδα νικήσει θα περάσει στην 4αδα. Θέλουμε να είμαστε και εφέτος στην 4αδα. Δεν κοιτάμε τα σενάρια. Θέλουμε μόνο νίκη κι ελπίζω να μην παίξουμε με άγχος»