Ποιος είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Βασίλης Τραϊανόπουλος

Με την μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, την περασμένη Κυριακή, έγινε γνωστό ότι στην θέση του απολυθέντος Βασίλη Τσιομλεκίδη ανέλαβε προπονητής στην ομάδα ο Βασίλης Τραϊανόπουλος.

Ο νέος προπονητής των περσινών νταμπλούχων της ΕΠΣ Έβρου βρίσκεται ήδη στην Αλεξανδρούπολη, καθώς δεν υπάρχει άλλωστε καιρός για χάσιμο, με μόλις έξι αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του Εθνικού εκτίμησε προφανώς ότι με την εμπειρία του θα καταφέρει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. 
Ο Τραϊανόπουλος έχει άλλωστε γνώση των δυσκολιών της, αφού άλλωστε μέχρι και τις αρχές Μαρτίου ήταν ο προπονητής του Εθνικού Αγιονερίου. Ο πρώην παίκτης και προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει ουσιαστικά ταυτίσει το όνομά του με την ιστορία της ομάδας από το νομό Κιλκίς.
Πριν μερικά χρόνια είχε ανεβάσει το Αγιονέρι στην τότε Δ’ Εθνική, αποχώρισε στην συνέχεια αλλά κλήθηκε και πάλι πίσω στην ομάδα πριν από ακριβώς ένα χρόνο, Μάρτιο του 2014. Με αυτόν στον πάγκο παρέμεινε στην κατηγορία πέρυσι και είχε μια αξιοπρεπή πορεία φέτος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα εννιά βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.
Στον πάγκο του Εθνικού Αγιονερίου διαδέχθηκε πέρυσι τον  Κυριάκο Αβραμίδη, ενώ στο διάστημα από την προηγούμενη αποχώρησή του από το Αγιονέρι, δεν είχε εργαστεί σε κάποια άλλη ομάδα. Ντεμπούτο είχε κάνει απέναντι στον ΠΑΟ Κοσμίου. Τον διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο μέχρι τότε βοηθός του και πρώην παίκτης της Δημήτρης Ορφανός.
Παραιτήθηκε στις 4 Μαρτίου μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και ενώ είχαν προηγηθεί δυο εντός προγράμματος ήττες από Άρη Θεσσαλονίκης και Δόξα Δράμας και πιο πριν μια ισοπαλία με την Καβάλα, που είχαν φέρει το Αγιονέρι μόλις 4 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Με τον Ορφανό στον πάγκο, η διαφορά αυτή έχει αυξηθεί στους εννιά.
Πλέον, πριν καν συμπληρωθεί μήνας από την αποχώρησή του από τον Εθνικό του Κιλκίς, ο Βασίλης Τραϊανόπουλος έρχεται στον Εθνικό της Αλεξανδρούπολης με στόχο να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία. Την παραλαμβάνει τέσσερις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και κάνει ντεμπούτο την Κυριακή απέναντι στα Γιαννιτσά, την ομάδα δηλαδή που πριν ένα μήνα τον οδήγησε στην έξοδο από τον πάγκο του Αγιονερίου, η οποία θα παίξει ίσως το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία…