Επιτυχίες για τη Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης στο Χειμερινό Προαγωνιστικών Κατηγοριών

Επιτυχιών συνέχεια για την Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης μετά την συμμετοχή του συλλόγου στο χειμερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών, στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολη,ς στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Κομοτηνή  εκπροσωπήθηκε από την Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης με συνολικά 29 κολυμβητές (17 αγόρια και 12 κορίτσια).  Όλοι πραγματοποίησαν ικανοποιητικές  εμφανίσεις επιτυγχάνοντας 49 ατομικά ρεκόρ και κατακτώντας συνολικά 19 μετάλλια (2 χρυσά-6 ασημένια και 11 χάλκινα). 
Από τις παραπάνω επιδόσεις 3 χρόνοι αποτελούν νέα ρεκόρ ομάδος:
1. Φιλίππου Αλ.  50μ. πεταλούδα  41”61
2. Θεοφιλόπουλος Φιλ. 800μ. ελεύθερο 11΄16΄΄20
3. Κενανίδου Μαρία 200μ. μεικτή ατομική 3΄13΄΄79
Αναλυτικά οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης που συμμετείχαν στους αγώνες: 
Αγόρια 9 ετών: Θεοφιλόπουλος Οδυσσέας, Καραμανώλης Αθανάσιος, Τατσίδης Απόστολος, Τσακιρίδης Μάριος
Κορίτσια 9 ετών: Ανέστογλου Ελισάβετ, Αραμπατζίδη Αθανασία, Γιαννακίδου Δήμητρα, Γκούρδογλου Μαργαρίτα, Ουρεϊλίδου Αθανασία
Αγόρια 10 ετών: Ιωαννίδης Αθανάσιος, Ντώνες Χρίστος-Ταξιάρχης, Παπαστεφάνου Δημήτριος, Ρουσινόπουλος Χρήστος, Ρωσσίδης Βασίλης, Τζεβελεκίδης Νίκος, Ψάλτης Νίκος
Κορίτσια 10 ετών: Ζέκου Αρχοντούλα, Κενανίδου Μαρία – Ελένη, Κουκοπούλου Αθανασία, Φιλίππου Αλεξάνδρα
Αγόρια 11 ετών: Δαλακούρας Νίκος, Μάστορας Χρήστος, Πούλιος Θανάσης, Χατζηπαζαρλής Κωνσταντίνος
Αγόρια 12 ετών: Βαρσαμίδης Δημήτρης, Θεοφιλόπουλος Φίλιππος
Κορίτσια 12 ετών: Κουτσούμπα Αθανασία, Νεζήρ Ναζρά, Τσιπλάκη Χριστίνα
Με ανακοίνωσή τους, “οι προπονητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης Μπεκιάρης Αλεξανδρος, Κασιμάτης Παναγιώτης, Παρασκευάς Νίκος και Ψωμας Ιωσήφ καθώς και η έφορος του προαγωνιστικού τμήματος Παπαδημοπούλου Εύη, θέλουν να ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά τα παιδιά που αγωνίζονται για τον σύλλογο μας εκπροσωπώντας επάξια την κολύμβηση της Κομοτηνής και τους γονείς τους που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.
Με την ευκαιρία αυτή δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και να ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά το δήμο Κομοτηνής και το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, μαζί με τους ανθρώπους που εργάζονται για το κολυμβητήριο, οι οποίοι φέτος πέτυχαν την αδιάλειπτη και εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου.
Ελπίζοντας και αγωνιζόμενοι για μια ανάλογη ή καλύτερη συνέχεια στο μέλλον για το άθλημα που υπηρετούμε στην Κομοτηνή μας, ανοίγουμε πανιά για νέες προκλήσεις και νέες επιτυχίες των κολυμβητών μας στο εγγύς μέλλον”.