Οι δηλώσεις Τζελέπη για την τιμωρία του Πανθρακικού από την υπόθεση Φερνάντεζ

Καλό μήνα!!!

Θέμα με τον Ντάνι Φερνάντεζ σαφώς και υπάρχει, αλλά καμία τιμωρία του Πανθρακικού. Ούτε υπάρχει κίνδυνος για κάτι τέτοιο.

Προφανώς, δεν υπάρχουν και δηλώσεις της διοίκησης του Πανθρακικού για ανύπαρκτο θέμα. Όσοι το πιστέψατε και σας κοψοχολιάσαμε λίγο, συγνώμη αλλά το έθιμο το απαιτούσε.
Πέρυσι το πρωταπριλιάτικό μας αφορούσε τον Χρήστο Πανόπουλο και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, φέτος είπαμε να ασχοληθούμε με τον Πανθρακικό.

Η ομάδα της Κομοτηνής παραμένει στους 34 βαθμούς και κρατάει στα χέρια της την τύχη της, με όλους τους Θρακιώτες να οφείλουν σε αυτές τις κρίσιμες πέντε αγωνιστικές που απομένουν να σταθούν στο πλευρό της, γιατί είναι προς το συμφέρον ΟΛΩΝ να παραμείνει στην μεγάλη Κατηγορία.

Και το ThrakiSportS, όπως πέρυσι στήριξε την αντίστοιχη προσπάθεια της Ξάνθης και την στηρίζει και φέτος για να βγει στην Ευρώπη, έτσι στηρίζει και την προσπάθεια του Πανθρακικού, όπως εμπράκτως στηρίζει όλες τις ομάδες της περιοχής μας σε όλα τα αθλήματα και όλες τις κατηγορίες (χωρίς όμως ποτέ να κάνει εκπτώσεις στην ενημέρωση και την κριτική του).

Καλό μήνα. Και του χρόνου…