Συνεννόηση Εργοτέλη με Πανθρακικό για να πέσουν μόνο δύο ομάδες στην Β’ Εθνική!!!

Τη διεξαγωγή της Super League και της επόμενης σεζόν με 18 ομάδες θα αιτηθεί ο Εργοτέλης, που κάνει λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος, μετά τους υποβιβασμούς των Νίκη Β. και ΟΦΗ.

Στην ΠΑΕ της Κρήτης θεωρούν πως υπάρχει αλλοίωση του πρωταθλήματος, καθώς για παράδειγμα ο Πλατανιάς έχει πάρει εννέα βαθμούς στα χαρτιά, σε αντίθεση με τον Πανθρακικό που δεν έχει ούτε έναν.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα μετέδωσε ο sentragoal, οι διοικούντες την ΠΑΕ ήρθαν σε επικοινωνία με τους υπόλοιπους συλλόγους που διεκδικούν την παραμονή τους (Πλατανιάς, Βέροια, Πανιώνιος, Πανθρακικός και Λεβαδειακός) και θέλουν να αιτηθούν στη διοργανώτρια αρχή αναβολή της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα θα ζητήσουν τη διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος με 18 ομάδες και από τη σεζόν 2016-17 να ισχύσει η μείωσε σε 16.

Ηδη έχει ενημερωθεί σχετικά ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, που ζήτησε να κατατεθεί επίσημο αίτημα μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (30/3), 48 ώρες πριν από τη συνεδρίαση της Super League για να θέσει το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη.