Επιλέχθηκε! Ξεκινά καριέρα στην Ισπανία 17χρονος Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής

Μεγάλη επιτυχία για τον 17χρονο Σπύρο Κυριαζάτη του Απόλλωνα Ξάνθης, που όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS στην ιστοσελίδα του (παραμένει κατεβασμένη λόγω τεχνικών προβλημάτων) είχε ταξιδέψει στην Ισπανία για να ακολουθήσει το ευρωπαϊκό όνειρό του.

Ο Ξανθιώτης ήταν από τους έξι νεαρούς που επιλέχθηκαν από την Ελλάδα, μετά από παραμονή ορισμένων ημερών στην Μαδρίτη και τα δοκιμαστικά που πέρασαν και τις προπονήσεις που έκαναν, παρουσία ανθρώπων από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο, η Χετάφε και η Ράγιο Βαγιεκάνο.
 
Μάλιστα, ο Κυριαζάτης, μέλος και των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το μουσείο της Ρεάλ και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Πλέον έχει επιστρέψει στην Θράκη αλλά θα παραμείνει υπό παρακολούθηση από τους Ισπανούς σκάουτερς, με παροχή συμβουλευτικών πληροφοριών σε προπονητικό, διατροφικό, ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο.
 
Σκοπός είναι η προετοιμασία του για την ένταξή του Σπύρου Κυριαζάτη σε ομάδα της Ισπανίας που θα τον επιλέξει ή σε άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη! Μια μεγάλη καριέρα ανοίγεται μπροστά του…

We are very happy to share with you another success we had in collaboration with our Associates TRIALS HELLAS. 
Many excellent players visit our “AFA Escuela” in Madrid were they had the opportunity to train by Spanish coaches of Primera Division, play matches and get scouted. They visit football places like BERNABEU STADIUM and MUSEUM of Real Madrid.
Furthermore, we will like to share with you the names of the selected persons we decide to include in our AFA ESCUELA FOLLOW program
This program is for COUNSELING & DEVELOPMENT. As Football Consultants we work with the player in order to develop his personal & professional Life, by improving his MENTALITY, EMOTIONAL & PHYSICALLY BODY and his SPIRITUAL AWARENESS so he can excel from other people.

LIST OF SELECTED PLAYERS:
 
1) KONSTANTINOS KTISTAKIS, nu. 31 (age 18), 
2) GOURDISER SING, nu. 21 (age 18), 
3) KIRIAZATIS SPIROS, nu. 33 (17), 
4) VAGGELIS THOMAS, nu. 25, (age 15),  
5) THEODOROS DETSIOS, GK (age 16), 
6) FALSI TSELA  (age 18)