Κρίνεται ο τίτλος! Στην Αλεξανδρούπολη η Ασπίδα Ξάνθης για τον τελικό με τους Κύκλωπες

Στην Αλεξανδρούπολη θα μεταβεί το απόγευμα της Κυριακής για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα η Ασπίδα Ξάνθης για τον αγώνα – τελικό με τους Κύκλωπες, για την τελευταία αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η γηπεδούχος ομάδα θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται μόνο για τη νίκη.

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, ακριβώς μία εβδομάδα μετά την μεταξύ τους επεισοδιακή αναμέτρηση, που είχε αναβληθεί από την περίοδο των εκλογών. Σε εκείνο το ματς οι Κύκλωπες είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν τον τίτλο, ωστόσο η ισοπαλία 22-22 έδωσε παράταση στην αγωνία.

Πλέον σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι, τέταρτο ανάμεσα στους δύο αντιπάλους στην διάρκεια της σεζόν (το πρωτάθλημα έχει τέσσερις γύρους λόγω μικρής συμμετοχής ομάδων), η Ασπίδα έρχεται για ένα και μόνο αποτέλεσμα: τη νίκη. Αντιθέτως οι Κύκλωπες κατακτούν τον τίτλο και με ενδεχόμενη ισοπαλία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις επτά το απόγευμα και η διοίκηση των Κυκλώπων κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης για έρθει στο κλειστό της πόλης και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για τον τίτλο και το δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου.