Γ’ Εθνική: Από την παρέλαση… στο γήπεδο για εξ’ αναβολής αγώνες

Εξ’αναβολής αγώνες απόφασισε η Επιτροπή Γ’ Εθνικής ανήμερα της 25ης Μαρτίου, με τρια παιχνίδια, από τα οποία ένα ίσως δεν πραγματοποιηθεί λόγω ότι η Καστοριά πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, μια βδομάδα μετά το στραβοπάτημα του Εθνικού στην όμορφη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Γ’ Εθνικής όρισε δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής, τις Απόλλων Αρναίας-Εθνικός Ν. Αγιονερίου και Θύελλα Φιλώτα-Καστοριά, αλλά και το καβαλιώτικο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής Άρης Ακροποτάμου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την Τετάρτη 25/3 στις 15:00, παιχνίδι που ενδιαφέρει και τις ομάδες του Έβρου όσο αφορά την παραμονή. Και απομένει ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να οριστεί, το Αναγέννηση Γιαννιτσών-Δόξα Δράμας της 21ης αγωνιστικής.

Την απόφαση να μην ταξιδέψει στην Ελευθερούπολη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ορφέα πήρε η Καστοριά. Οι «γουναράδες» φέτος ξεκίνησαν τη χρονιά με υψηλούς στόχους, ωστόσο αμέσως φάνηκε η αδυναμία τους να τους πετύχουν. Αποτέλεσμα ήταν να αλλάξει πολλές φορές το διοικητικό σχήμα, ενώ λεφτά δεν υπήρχαν και αφού πλέον δεν υπάρχουν ελπίδες για παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, με τη διοίκηση να αποφασίζει να μην γίνει το ταξίδι στην Καβάλα για το ματς της 23ης αγωνιστικής με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.