Με συμμετοχές από Βουλγαρία και Τουρκία οι 2οι Ορφικοί Αγώνες Στίβου στην Αλεξανδρούπολη

Το τμήμα Στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συνδιοργανώνουν την 2η Ορφική Συνάντηση Στίβου την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στο στάδιο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη.

Στους αγώνες συμμετέχουν σωματεία κυρίως της Βορείου Ελλάδας, ενώ αναμένεται η συμμετοχή αθλητών από σωματεία της Βουλγαρίας και της Τουρκίας. Υπενθυμίζεται ότι στους πρώτους Ορφικούς αγώνες συμμετείχαν 300 περίπου αθλητές και αθλήτριες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στην δύναμη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα αναφέρεται ο αριθμός δελτίου ΣΕΓΑΣ. Τα δελτία πρέπει να είναι θεωρημένα από γιατρό, την τελευταία χρονιά.

Όσοι θα συμμετάσχουν χωρίς δελτίο θα αναφέρονται σε ειδική κατάσταση του σωματείου υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο και γεν.γραμματέα του σωματείου, με την οποία θα αναγράφεται ότι το σωματείο είναι υπεύθυνο για την υγεία του αθλητή/τριας.

Το κάθε σωματείο συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών σε κάθε αγώνισμα. Ωστόσο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα ατομικό αγώνισμα και μία σκυτάλη. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται έως την Πέμπτη 26/3/15, στις ειδικές καταστάσεις που θα αποσταλούν.

Στους τρεις πρώτους νικητές ή νικήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα.