Φουλ ρυθμοί προπόνησης στον Εθνικό μετά από τέσσερις μέρες ξεκούρασης

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας είχαν για ένα τετραήμερο οι παίκτες του Εθνικού. Ο Σάκης Μουστακίδης προχώρησε στην… πρωτοφανή για αυτόν κίνηση να δώσει ρεπό στην ομάδα από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή, εκμεταλλευόμενος την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του συλλόγου και την διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Οι συνεχόμενοι αγώνες απέφεραν μεγάλη κόπωση και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Κυπέλλου, ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραση. Άλλωστε το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Εθνικό μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται, αφού επόμενη αναμέτρηση είναι στην Αλεξανδρούπολη με την Κηφισιά (με την οποία και ισοβαθμεί), ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ η φετινή αυλαία κλείνει στην Αλεξανδρούπολη με το παιχνίδι κόντρα στη Σύρο.

Οι παίκτες του Εθνικού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Σάκη Μουστακίδη να έχει γι’αυτούς μία έκπληξη. Αυτή δεν ήταν άλλη από τις ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης και αντοχής, οι οποίες ταλαιπώρησαν αρκετά όλη την ομάδα. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι καθιερωμένες ασκήσεις με μπάλα, ενώ πραγματοποιήθηκε και παιχνίδι τακτικής. Τα ίδια και την Τρίτη ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με την Κηφισιά, στην Αλεξανδρούπολη.