ΕΠΣ Θράκης: Προς πέμπτη αποχώρηση ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Σε δεινή θέση βρίσκεται η ομάδα του Δοκού και αυτό γιατί συσσωρεύτηκαν αρκετά προβλήματα από όλη τη σεζόν με αποτέλεσμα να κορυφωθούν τις τελευταίες αγωνιστικές. Όπως αναφέρει και το Rodoposports, τα προβλήματα είτε λέγονται κακές διαιτησίες απέναντί τους είτε οικονομικά, αλλά σημασία έχει ότι… ήρθαν και έδεσαν στο παιχνίδι με την ΑΕ Κομοτηνής.

 

Εκεί μετά από κάποιες αρνητικές προς αυτούς διαιτητικές αποφάσεις της τριπλέτας της διαιτησίας η ομάδα αποχώρησε από τον αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 2-3 υπέρ της ΑΕΚ. Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για την ομάδα του Δοκού, αφού πρώτα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της αν θέλει να συνεχίσει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και κατά δεύτερο θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει την ποινή που θα επιβληθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σίγουρα η ποινή δε θα είναι μικρή μιας και αναφέρεται ότι σε ανάλογη περίπτωση ομάδας που αποχωρεί από τον αγώνα επιβάλλεται αφαίρεση μέχρι δέκα βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και από αυτό της νέας σεζόν. “Όπως και να έχει λυπηρό είναι που ακόμα μια ομάδα είναι στα πρόθυρα της αποχώρησης ενώ συνάμα διαπιστώνουμε πως το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κλυδωνίζεται επικίνδυνα”, επισημαίνει το Rod;opisports.

Υπενθυμίζεται ότι εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, αυτή θα είναι η πέμπτη αποχώρηση ομάδας από τα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, ωστόσο η πρώτη που θα έχουμε στην Β’ Κατηγορία, από την στιγμή που δεν έγιναν πράξη όσα αναφέρονταν προ ημερών σε σχέση με την τύχη της ΑΕ Κομοτηνής. Μέχρι στιγμής είχαμε δύο αποχωρήσεις από την Α1 και άλλες δύο από την Α2 Κατηγορία.