Το απρόσμενο και ξεχωριστό δώρο στον Δημήτρη Γούτα από τον μικρό Οδυσσέα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

– Ένα απρόσμενο και πολύ όμορφο δώρο έλαβε από τον μικρό Οδυσσέα ο Θασίτης κεντρικός αμυντικός της Skoda Ξάνθη Δημήτρης Γούτας, ο οποίος έγινε πρωτοσέλιδο στις αθλητικές εφημερίδες με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του, κατά την παρουσία της θρακιώτικης  ομάδας στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γούτας που αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα στην ελληνική αγορά, φέρεται από πολλά μέσα ενημέρωσης να έχει κλείσει τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του αν και υπάρχουν φήμες ότι έχει ήδη γίνει ενόψει καλοκαιριού μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, που δεν αποκλείεται εφόσον καταθέσουν υψηλότερη προσφορά να αλλάξουν τα δεδομένα.

Πέρα όμως από το ταλέντο του ο Θασίτης αμυντικός της Ξάνθης έχει καταφέρει  με την ευγένεια και το πάθος του μέσα στο γήπεδο να αποτελεί και ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων της Ξάνθης. Αυτή την αγάπη προσπάθησε να αποτυπώσει μέσα από μια πολύ όμορφη ζωγραφιά και να του δείξει ο μικρός Οδυσσέας,  που είναι οπαδός της  Ξάνθης παρότι μένει μόνιμα στην Αθήνα.

Ο Γούτας δέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το απρόσμενο αυτό δώρο. Μάλιστα, έσπευσε να σχολιάσει σε φίλους του για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία του μικρού Οδυσσέα, πως είναι σπάνιο και υπέροχο πόση δύναμη μπορεί να δώσει ένα τόσο απλό και όμορφο δώρο από τον μικρό του φίλο, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον ίδιο και την ομάδα.